Äntligen ska Agent-Magnus sluta ljuga om mig!Sleeping Mossads Wannabe-Agent Magnus hemsida ser ut så här just nu..

Idag blev jag riktigt glad. Agent-Magnus ska sluta att ljuga om mig på sin blogg skriver han i ett nyligen postat meddelande.

Dessutom är jag inte värd att lyssnas på eftersom jag vägrat att lära mig både arabiska, persiska eller hebreiska. Inte har jag heller varit i vare sig Mecka eller Jerusalem, ja inte ens i Palestina.

Därmed kan man givetvis helt bortse från den kritik jag framför mot Israel både lite nu och då. Droppen som fick Magnus bägare att rinna över var när jag publicerade bilden här till höger.

Den unge herrn skrev en massa strunt om mig varenda gång jag sagt något kritiskt om israels ständiga brott mot Genèvekonventionen, palestiniernas mänskliga fri- och rättigheter, brotten mot FN:s resolutioner, ja jag har till och med nämnt att Ariel Sharon är en krigsförbrytare. För att inte tala om muren de bygger på palestinst territorium..

Sådant får man INTE diskutera om man vare sig kan arabiska, persiska eller hebreiska nämligen. Så himla tokigt det kan bli, eller hur?

Men jag är övertygad om att Agent-Magnus och de andra högerextrema nationalisterna kommer att fortsätta att läsa min blogg.


Är det Agent-Magnus som är i farten?

Men nu kommer de i bästa fall att hålla sina knutna nävar i fickorna så att jag slipper en massa meningslösa prenumerationer på porrsiter, hatmail och annat som genereras av den israelbeundrande lobbyn.

Man tackar!


52 svar till “Äntligen ska Agent-Magnus sluta ljuga om mig!”

  1. Guardian/48: du läste nog inte början på min kommentar angående en ”väldigt problematisk ändring av medborgarskapslagen” – det är precis den Btselem skriver om. Hej/49 har alldeles rätt, det är två olika lagar. Bara ett litet tillägg om vi ska vara petnoga: inte bara de judiska institutionerna utan även de kristna och imamerna vägrar viga par som tillhör olika religioner. Fast det är klart att det är mycket lättare att konvertera till de religionerna, om man skulle vilja.