Anna Sjödin är rökt


Det räcker med att nämna några av de senaste SSU-ordförande som varit under den senare delen av 1900-talet.

Vad sägs om namn som Ingvar Carlsson och Anna Lindh? Det visar väl på ett tämligen övertygande sätt att Anna Sjödin, oavsett hur det går med domstols-behandlingen, är tämligen rökt.

För i ärlighetens namn, kan någon diskvalificera sig själv på ett mer dramatiskt och övertygande sätt än vad Anna Sjödin gjort?

Ekot: Anna Sjödin åtalas för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, förolämpning och egenmäktigt förfarande… …– I det här fallet påstår jag att Anna Sjödin har slagit en vakt i ansiktet och i huvudet och tagit ett stryptag på honom. Det är klart att man ser allvarligt på det. Och jag påstår också att den här vakten har fått skador av det här, säger han. – Jag ser också allvarligt på det som jag påstår är en förolämpning, där jag påstår att Anna Sjödin har kränkt den här vakten, med anspelning på hans etniska ursprung, säger åklagaren Per Lindkvist..

Tack och hej Anna!

Andra bloggar om: , ,

[tags]politik, anna sjödin, ssu[/tags]


6 svar till “Anna Sjödin är rökt”

 1. Och Malmö(s) (s)tarke man skall åtalas för andra gången. Anar vi ett mönster ibland dagens sossar?

 2. Själv föredrar jag att betrakta Anna Sjödin som många anser att Expressen ska betrakta Hagamannen, nämligen som oskyldig till dess dom fallit. Alltså orökt!

 3. Anna Sjödin kan fortfarande komma att bli ”räddningen” för s? Äntligen en som ”är som folk”. Igår meddelade statistik-Sören Holmberg i Göteborg att förtroendet för svenska rättsväsendet mniskat rejält sista tiden. De människor som har spontant förtroende för dörrvakter, åklagare och andra repressiva representanter för etablissemanget kan nog snart hänföras till en numerärt liten, alltför auktoritär, okritisk och oerfaren skara. Nu passar jag mig för att bli alltför spydig. Så jag inte blir avstängd…

 4. rätt eller fel spelar ingen roll längre.
  Anna måste gå för den goda sakens skull helt enkelt.

  KAS

 5. Hade hon inte tidigare varit så kritisk mot partiledningen (Bodström) hade det sett annorlunda ut idag. Jag tror det finns ett ganska starkt politiskt element i hur hon behandlats av media.

  Vad en krogvakt som är inblandad i en incident säger ska inte tas på för stort allvar. Var de Fadde som sa att de ljög 8 ggr av 10 i rätten?

  Rättvisa handlar mycket mer om vilka vindar som blåser för dagen i media.