Alliansen sängkamrater med kristen sekt


Idag avslöjar Aftonbladet att Reinfeldt, Leijonborg, Olofsson och Hägglund har en något annorlunda sängkamrat.

Det är den högerextrema och tok-kristna sekten Plymouthbröderna som engagerat sig i den svenska valrörelsen i en annons- och flygbladskampanj för miljontals kronor. Sekten är en världsomspännande rörelse som anser att en kvinna på annan plats än i sängen eller i köket är en kvinna på rymmen. Kvinnan är mannens undersåte och forskning och vetenskap är djävulens redskap och måste motarbetas.

Aftonbladet: Kristna extremister gör storsatsning på reklam för alliansen. En extrem religiös sekt pumpar in miljontals kronor i den svenska valrörelsen. Aftonbladet kan i dag avslöja att det världsomspännande konservativa samfundet Plymouthbröderna stödjer alliansen. En av företrädarna för sekten, Maxwell Kevin Haughton, 33, bekräftar att han är involverad i den svenska valrörelsen. – Det är riktigt. Men jag kan inte säga så mycket, säger han. De senaste veckorna har ett företag som kallar sig ”Nordas Sverige” lagt ner miljontals kronor på annonser som uppmanar väljarna att rösta på alliansen. Med påståenden som att ”tusentals svenskar dör varje år av vanvård” och ”24 procent av Sveriges befolkning har utsatts för våld” hoppas annonsörerna att Sverige ska få en ny regering.”

Högeralliansens partiledare säger att de inte känner till sekten och att de inte har sett deras annonser. De frågar sig uppenbarligen inte varför en höger-kristen religiös sekt anser att de är bättre företrädare för folk än den nuvarande regeringskoalitionen.

Men jag tycker att vi alla bör fundera på varför en organisation som med rätta kan sägas vara en bunt tok-kristna bakåtsträvare och tillika högerextremister anser att den borgerliga alliansen är bättre för Sverige. Att förvänta sig att högeralliansens företrädare högt ska fundera på detta sakernas tillstånd är sannolikt att drömma dagdrömmar.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

[tags]Nordas, Plymouthbröderna, Stiftelse, Sekt, Val 2005, Alliansen, Leijonborg, Olofsson, Hägglund, Reinfeldt[/tags]


8 svar till “Alliansen sängkamrater med kristen sekt”

 1. Mamma Mia… Med sådana vänner behöver man inga ovänner… Det finns de som har för mycket pengar här i världen… För lite skatt någonstans? ;-)

 2. Du resonerar enligt konceptet ”guilt by association”. Svagt.

  Enligt samma typ av resonemang borde då väljare ställa sig frågan varför terrorister som osynliga partiet, global intifada och AFA stöder vänsterpartiet (och i förlängningen den röd-gröna kartellen) och vad i deras politik som appellerar antidemokrater och våldsromantiker.

 3. Det kan inte vara så svårt att läsa vidare på Aftonbladet. Och gör man det läser man att Kd blev kontaktade, men tackade nej.(http://www.aftonbladet.se/vss/val2006/story/0,2789,887024,00.html) Sängkamrater? Bra försök till spark under bältet. Tyvärr miss!

  Kd o Co ska alltså lida för att några extremer hänger på? Då måste ju andra partier göra detsamma. Det blir ganska mycket lidande för Vp, det!

 4. Galaxa! Många av de tokkristna inom KD är medlemmar i olika sekter som t.ex. Livets Ord och andra ”församlingar” av ytterst obskyrt slag. Tackade den nej så beror det inte på att de inte ville utan på att det skulle tas upp i media.

  Man behöver inte FÖRSÖKA sparka KD under bältet, det gör de så bra själva. Kolla in deras lysande stjärna i Malmö, Hans C Pettersson och hans Jihadblogg.

  Så länge KD har sådana vänner behöver de inga fiender!

 5. Jag tror att Plymouthbröderna egentligen är förklädda socialdemokrater, som låtsas vara extrema och gilla kd för att det skall se dåligt ut i Aftonbladet.

 6. Hans C Pettersson..oj,oj… hade nästan förträngt honom ett tag. Ja, du har rätt, Jinge. De klarar att sparka sig själva ganska bra!

 7. Anledningen till att denna sekt vill stödja Alliansen är helt enkelt att de är för religiösa friskolor vilket sympatiseras av alliansen. Man kan ju tycka vad man vill om den frågan, men det betyder ju verkligen inte att Alliansen skulle dela värderingar med denna sekt! Dåligt försök till smutskastning, men det är väl det enda som återstår för S-anhängare när själva politiken inte räcker till.