”Alicio Hernandez” jobbar åt – Timbro!Så här avbildas meningsmotståndare av Stiftelsen Svenskt Näringslivs Mikael Nussdorf

Den ökända bloggaren Mikael Nussdorf som förut drev bloggen ”Alicio i Underlandet” har nu börjat arbeta åt – Timbro!

Bilden ovan är hämtad från hans blogg och den talar väl antagligen för sig själv. Bulten skriver:

”Just det, det visar sig att det finns karriärvägar för bloggare. Till Timbros lilla sidoavdelning som kallas ”Näringslivets mediainstitut” flyttas nu förutom de kvarvarande resterna av Stockholm Spectators Handelsbolag även dit personen som drev bloggen Alicio i Underlandet.”

Det har varit känt ett tag eftersom Mikael Nussdorfs telefonnummer finns på Eniro.se och den som äger abonnemanget är
– Stiftelsen Svenskt Näringsliv ( ! ) Personligen kan jag inte låta bli att undra över hur islamofobi och en extrem höger-nationalistisk politisk åsikt passar Stiftelsen Svenskt Näringsliv. Kollar de inte upp vilka de anställer?

Att Mikael Nussdorf inte stängt ner sin blogg är märkligt eftersom den är så utpräglat hatisk mot muslimer. Att inte hans arbetsgivare har krävt det gör saken

ännu mer underlig. Att de har en del knäppgökar knutna till Timbro är känt, men att ha bevisen liggande kvar på nätet är tämligen udda. Men samtidigt tycker jag att det är bra att Billy McCormac (Spectators ”Norton Tierra”) och Mikael Nussdorf nu är öppna om vilka som betalar deras köttbullar. Nu vet alla vilka extremister som häckar inom den verksamheten..

Nu är det läge att göra rättsak av alla hot som kommit från den kanten, och alla lögner på den bloggen..

[ Bultens postning ]

[ Krigskrönikan om Nussdorf ]

[ Lasses bloggning om Nussdorf ]

[ Åsa Linderborgs artikel i AB]

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]politik, timbro, högerns lögner, alicio, stiftelsen svenskt näringsliv, Billy McCormac, Spectator, högerextremism[/tags]


6 svar till “”Alicio Hernandez” jobbar åt – Timbro!”

 1. Vad hade du väntat dig Jinge? Har du inte fattat att Timbro består av ett gäng högerextremister förut? Att Alicio och Norton jobbar där är ju självklart. Glöm inte bort att de är extrema sett även ur israelisk horisont. Och vad de skrivit finns ju på nätet. McCormac är väl sökbar på sin låtsasidentitet ”Norton Tierra”?

 2. Mja, jag hade nog inte väntat mig att Nussdorf skulle låta hemsidan med alla lögnerna vara kvar. Visserligen är väl det mesta kopierat, men..

 3. Så du kör med guilt-by-associating-to-him-self. Jag ser gärna fler exempel på Alicios hemskheter utöver bilden du dragit upp. Varken du, Bulten eller Krigskrönikan har några egentliga exempel på vad han skrivit utan beskriver honom som Satan själv och därmed är han ond.

 4. ”Så du kör med guilt-by-associating-to-him-self.”

  :-)

  Fler exempel?

  Nussdorfs blogg finns kvar på nätet och den står bra som exempel på att han producerat islamofobiska och hatiska poster i massor.

  Det märkliga är att Stiftelsen Svenskt Näringsliv – Timbro anställer en sådan som mediegranskare. Men kamraterna kanske är en förklaring. Spectators Moynihan och MsCormac..

  :-)

  Snacka om att ha en högerextrem agenda,,

 5. Alicio är så ökänd att guilt-by-association knappast kan bli aktuellt. Han har hållt igång med sina högerextrema ljugerier i en omfattning som är vitt och brett känd över nätet.

  Var har du varit?

  Klev du av mjölkbilen i morse?