Alexander Bard valsar i media


Alexander Bard och hans anhang av olika varianter på folk som anser sig själva vara en sorts übermench valsar nu runt i media.

Bards åsikter präglas av hans egen variant av fascism. I vanliga fall brukar den sortens folk ha en mycket negativ syn på knarkare och pederaster men det är klart, är man det själv så kanske man kan hålla sig med en så depraverad attityd till sin omgivning också.

Flera av de som är medlemmar på hans mailinglista, som märkligt nog kallas ”Sändlistan Elit” är olika sorters kvartskändisar och halvfigurer. Bland annat finns det med ett antal moderater och folkpartister.

Bard skriver själv i mail att han älskar att hänga ut folk i offentligheten. Hoppas att folk inte gör det med honom. Han är bara värd att glömmas bort..


6 svar till “Alexander Bard valsar i media”

  1. Tycka synd om elit vännerna, knappast. De har som sagt hållit på med sitt interna ordbajseri sedan många många år. Bra för Bard att få lite mothugg, det borde han tåla. Alltid kul att se när mediasverige springer som yra skållade höns och försöker försvara, rättfärdiga eller fördömma tramset.

  2. Bard var kompis med Pim Fortuyn. Pim Fortuyn var fascist. Bard stödde Potuyn i den holländska valrörelse där Fortuyn mördades. Bard är fascist. Stora delar av mediesverige är dessutom fascistiskt, stalinistiskt (ta vilket som känns bäst) och diktatoristk. Går man emot strömmen ska man nedsvärtas, banlysas och förtalas.

  3. Jag har ibland haft det tvivelaktiga nöjet att höra Bard uttala sig om ditten och datten när han suttit i olika TV-program, bl.a. i dessa tyckarpaneler som är så populära.

    Ärligt talat är jag inte förvånad att han avslöjas med sina löjliga kortbyxor neddragna på detta vis….bara en förlängning av det han vanligtvis brukar kläcka ur sig.

  4. Är det inte konstigt att de minsta och vekaste människorna alltid hyser de mest fascisoida ideal? Alltså tror inte att sådana som Mussolini eller Franco hade haft mycket till övers för honom direkt! Förmodligen ligger det väl något slags självhat i botten för deras skriverier.