Åk med Laila, Göran!


Nu åker Laila Freivalds ner till Phuket ikväll sägs det. Men jag tycker att Göran Persson också borde följa med. Fullt klart är att denna olycka är en av de värsta som drabbat svenskar i modern tid, kanske till och med i storlek som Estoniakatastrofen.

Göran kan ju inte göra ett dugg mer än Laila, men jag tror att det är en gest som skulle uppskattas av de svenskar som är kvar i regionen. Digniteten på den här olyckan är sådan att det är klart lämpligt att statsministern också åker.

Har han dessutom med sig ett par livvakter så behöver inte Thailändska myndigheter göra ett enda skvatt. Den svenska delegationen kan klara sig själva med hjälp av dem som redan finns på plats. Även om jag inte gillar GP så skulle jag nog uppskatta ett besök om jag låg på sjukhus i Phuket med brutet ben.

För övrigt så tipsade Carinas Tankeboken om en intressant hemsida just nu. http://www.khaolaktravel.com där folk efterlyser nära och kära. Rätt otäck läsning är det dock. Hela familjer är borta. De har dessutom förteckningar över vilka som är inlagda på olika sjukhus. Många svenskar är det…

Annica Tiger skrev något om att hon kände sig förlamad av denna olycka. Det gör vi nog lite till mans skulle jag tro. De som ändå vill göra något har radiohjälpen att vända sig till med ett bidrag. 901950-6 och märk talongen med ”Asien”.


3 svar till “Åk med Laila, Göran!”

  1. Kan vi inte kräva att han personligen deltar i arbetet på stranden när han nu ändå är där nere? Lelia skulle väl förresten följa med i de där fraktplanen. Göran vill kanske åka regeringsplanet? JA, nu är jag ”satirgruppen Public Service”-mässig, men det är sent på kvällen… Gääääääääääässsssp.

    Jo, Görans arbete som en liten kompensation för Ringholms nyttjande av regeringsplanet och den mörkade USA-ledda utvisningen till Egypten och rörelse-pamparnas bostadsfuffens och… [fyll i] Fast ett bättre sätt är förstås foten 2006.

  2. Public Service ÄR ett av mina absoluta favvogrejer att lyss till.. :-) De är enormt duktiga. Men vi är helt klart överens om ”Foten 2006” Det får mig att ooosökt komma att tänka på den förre statsministern I Carlsson. Han kallades foten av elakingarna.. :D

  3. Ja foten var och är ju en ”go gubbe”, det tycker nog även de allra flesta i det politiska motståndarlägret. Rakryggad och i många avseenden klok, om än inte i en hel del politiska spörsmål av ideologisk karaktär. Sen är nog Widar Andersson en av mina absuluta favoritpolitiker, trots att han är sosse, men hans politiska spår är ju inte precis main stream sossigt.
    En föredömligt väl resonerande politiker, alltså!