Ajajajajajajjjj… (känsligt ämne)


I Los Angeles händer märkliga saker. Och att svenska media hänger på är givet. Att jag som bloggare inte kan motstå frestelsen är självklart som ett brev på posten..

Alla män lär enligt Freud från och till känna kastrationsångest. Möjligen hade han rätt i det även om jag inte kan dra mig till minnes någon egen erfarenhet. Jo Bobbit förstås, det glömmer man ju inte i första taget.

I det här fallet rör det sig om en försmådd kvinna som på ett eller annat sätt hade sett till att hennes sambo var bunden och placerad i parets säng.

Utan kläder. Bara det tyder på en viss talang från hennes sida, och en rejäl portion omdömeslöshet från mannens.

Vad som sedan hände när han berättade att han inte ville vara tillsammans med henne längre skriver jag inte.

Anfallet av kastrationsångest skulle bli alltför häftigt. Men jag kan lova att alla män som läser artikeln i tidningen reagerar precis som jag.

Aj-aj-aj-aj…

Läs själv i Aftonbladet!


2 svar till “Ajajajajajajjjj… (känsligt ämne)”

  1. Du skriver: ”Anfallet av kastrationsångest skulle bli alltför häftigt.” Och då kan vi väl skänka en tanke till alla de tiotusentals pojkar man kastrerade en gång i tiden för att få fram sjönsjungande kastratsångare.
    För övrigt finns det faktiskt en enda inspelning av en kastratsångare, den lär vara gjord med en s.k. trådbandspelare.

  2. Jag skiiter väl i kastratsångare.. Jag tänker mer på de män som riskerar detta med kommentaren; ”- Det har du nog tuggat ihop till din bock!” typ, ba..