Aftonbladet gör månadens sämsta löp!


Vi har ännu inte sett vad Expressen lyckas ljuga ihop men dagens löp från Aftonbladet blir svårt att bräcka.

Vän av ordning undrar först och främst om Big Brother är ett barnprogram med 12-åriga deltagare. Det är det säkerligen inte och då blir ju nästa fråga förstås: – Pippar Jessica? Eftersom hon troligen är en vuxen kvinna så är det verkligen inget som jag har med att göra lika lite som jag har åsikter om det.

Att hon dessutom är gravid inne i huset gör situationen än mer märklig. Är det möjligen inte tillåtet för kvinnor att vistas inomhus när de är gravida? Nejdå, jag förstår precis vad som avses men jag kan inte låta bli. Är Aftonbladet så korkade så ska man givetvis spotta på dem.

Det är en himla tur för tidningen att de har ett antal seriösare medarbetare samtidigt som jag inte kan annat än tycka synd om dessa. Det kan inte vara kul att gå till arbetet och se vad kollegorna lyckats skrapa ihop i nyhetsväg under natten.

Att en dokusåpa lyckas bli ensam på löpet samtidigt som Bush säger att Irakkriget ska pågå till 2009 visar på att Aftonbladet snarast behöver byta chefsredaktör. Hade jag haft en soptunna hade jag gjort som Sverker..


5 svar till “Aftonbladet gör månadens sämsta löp!”

 1. Först och främst måste jag ju fråga: Vem i helvete bryr sig egentligen? Det är väl ganska få människor som har någorlunda med hjärnmassa som faktiskt följer den där soppan.

  Nu har jag inte heller sett speciellt mycket (10 minuter kanske), men Jessica framstår inte direkt som världens smartaste tjej, och även om hon säkerligen kan vara gravid (skulle inte förvåna mig ett smack) tror jag magsmärtorna har mer att göra med oregelbunden (och säkerligen dålig) diet samt de spritorgier som Femman ser till att dränka deltagarna i.

 2. Den var väl inte så märkvärdig heller? ;) Finns ju långt värre exempel på löp som de och Expressen gjort.

 3. Och så står det längst upp på löpet,NORDENS STÖRSTA DAGSTIDNING.

 4. Och det som fortsätter att vara mest förvånande är att folk köper och tittar på skiten….

 5. Va fan har re´hänt med dig, det där skiten står ju överallt:-(

  Alla tidningar e´lika dana på den pun(g)ten, vad gäller att
  skriva om sånt skit, inklusive Aftonbladet skulle jag då vilja påstå.

  Hoppas att få läsa mer om Judarna, och Araberna istället.

  De´Danske piggade upp debatten ganska bra, på min ära :-)

  GP