AB avslöjar nazisterna inom Sverigedemokraterna


För några dagar sedan berättade jag att jag var nära på att få en omgång stryk när jag skrattade åt ett par Sverigedemokrater när de kallade sig ”demokrater”.

Idag skriver Aftonbladet en avslöjande artikel om de rena nazimetoder som Sverige-
demokraterna använder sig av. De har bland annat delat upp kommunerna mellan sig så att de inte ska konkurrera med andra nazistiska grupperingar som till exempel National-
demokraterna. Den som lägger sin röst på Sverigedemokraterna ska veta att de direkt överger ordet ”demokrat” i samma ögonblick de får ett avgörande inflytande över politiken.

AB: Sverigedemokraterna försöker tvätta bort sin främlingsfientliga stämpel. Men Aftonbladet kan i dag avslöja att partiet planerat ett samarbete med högerextrema nationaldemokraterna inför valet. Kommuner skulle delas upp mellan partierna – för att slippa konkurrens. Sverigedemokraterna (sd), som fick drygt en procent av väljarnas röster i valet 2002, satsar på att komma in i riksdagen i höst. För att lyckas har partiet satsat hårt på att blir mer rumsrent. Partiledningen hävdar att nazister och kriminella, som tidigare utgjort sd:s grundstomme, har rensats ut. Samtidigt har en fraktion inom partiet planerat ett samarbete inför valet med högerextrema nationaldemokraterna.

Att de är främlingsfientliga begriper nog de flesta idag. De vurmar för gamla social-
demokratiska idéer från Erlanders tid, de talar om folkhemmet på ett sätt som kan få pensionärer tårögda. Men det viktiga är att deras målsättning är att jaga ut varenda invandrare som inte har en nordeuropeisk etnicitet ur landet. Jag har själv varit hemma hos Sverigedemokrater som har bilder på Adolf Hitler

på väggen. Idag vurmar de för judarna och Israels sak, hur det skulle bli om de fick makt vet vi väl alla.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

[tags]politik, Sverigedemokraterna, nazism, fascism, främlingsfientlighet, falsk flagg, repatriering, rashets, invandring [/tags]


17 svar till “AB avslöjar nazisterna inom Sverigedemokraterna”

 1. Det intressanta är, för oss som mins, hur Folkpartiets dåvarande ledare Bengt Westerberg reser sig och går i protest mot Ian och Berts parit Ny demokratis främlingsfientliga politik. Nu ser vi att alla punkter som Ian och Bert förde fram på punkt efter punkt har genomförst av Socialdemokraterna. För återigen; Persson vet att ett fältslag vinner man inte ute på vänster- eller högerkanten utan i mitten. Person vänder sig hela tiden mot den största gruppen väljare – medelklassen och av någon orsakt har har den blivit mer och mer villig att luta sig mot bombhögerns värderingar! Varför?

 2. Jag é så jävla tom i roten att jag inte hajjar nåt? Jo SD är nazzar, vad är nytt med det?

 3. Nejdå! Men en del av det gänget klarar inte kommentarsreglerna här vilket minimerar deltagandet. Men de allra flesta låter helt enkelt bli att kommentera. Jag argumenterar ju för min sak och det klarar de aldrig att göra själva. De kör bara med – Antisemit! så fort någon kritiserar Israel. Under en annan bloggpost skyllde en av dem på att Libanon inte levt upp till resolution 1559 (avväpna Hizbollah) Då jag frågade varför Israel inte uppfyller NÅGON av de tjogtals resolutioner som säkerhetsrådet lagt fast blev det tyst. De jag talar om är förstås 273, 242, 338, 3236, 3237, 252, 478, 446, 452, 465, 471 och 476.

  Argumenterar man på det sättet försvinner de och läser bara bloggen, de törs inte gå in och diskutera för det går inte så bra för dem då… :-)

 4. Jag tycker inte riktigt att Aftonbladets rubrik stämmer överens med texten. Det luktar ju statskupp i rubriken. Expressen har dåliga erfarenheter från sådan journalism när man under mitten på sextiotalet basunerade ut att ett antal medelålder herrar med brun bakgrund samlade på sig vapen genom den s.k. Karlbergska stiftelsen. Det var bara en fjäder.

  Däremot är det allvarligt att det finns så många som röstar på Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna.

  I min kommun finns pinsamt nog två Nationaldemokrater i kommunfullmäktige. Man måste reflektera över att 962 personer valt dessa djupingar. 496 röstade på Sverigedemokraterna. Jag har min bild av ganska trasiga människor som låter sin röst hamna här. Talande är en 60-årig nämndeman som nominerats av dåvarande SD och som dömdes för främjande av flykt. De flesta av oss brukar inte behöva gömma svärsonen i garderoben när polisen ringer på. Kompisarna som valt nominerat nämndeman hade också gjort ett och annat besök i tingsrätten. Sittandes mitt emot åklagaren.

 5. Jag har ju arbetat i några år inom kriminalvården, dels som narkotikahandläggare (frivården) och sedan var jag med och startade upp den elektroniska övervakningen (fotbojan). Jag har under den perioden kommit i kontakt med en hel del djupingar med allehanda politiska uppfattningar. Trots den erfarenheten bör man inte generalisera kring detta, därtill tarvas forskning. Men en rimlig uppfattning är nog att gruppen högerextremister är klart överrepresenterad när det gäller vissa typer av brott. Helt klart…

  En annan sak som är helt klar, och det är inte utifrån den sortens yrkeserfarenhet, det är att de har en dold agenda och att de spelar under täcket med andra klart uttalade nazistiska organisationer.

 6. Att SD använder hot om våld och våld är naturligtis helt förkastligt (”jag var nära på att få en omgång stryk när jag skrattade åt ett par Sverigedemokrater när de kallade sig demokrater”). själv är så van med hot att jag vet att det går 13 på ett dussin – jag tar det inte på allvar för det tar bara en massa energi! Rädslan är förståss det viktigaste vapnet som SD har. Jag menar argumenten är det ju inte mycket med!

 7. Morgan says! ”Raderar du alla texter från sionistlobbyn här? Det sägs så!”

  Det är väl vad de vill att vi ska samtala om – inte om sakfrågorna!