Och festen pågår väl än…


[column width=”49%” padding=”2%”]
Äntligen, även om jag lyssnade på radio så har jag varit nära hjärtinfarkt hela tiden sedan IFK gjorde 1-0. Det blev 1-1 och det kändes lite bättre, och nu är matchen avblåst och Allmänna Idrottsklubben i Solna är Svenska mästare i fotboll efter att ha vunnit med 1-2.

Kul också att Djurgården fortfarande har chansen att bli kvar i Allsvenskan, som jag har skrivit tidigare så behövs de. Men, då måste de slå Assyriska, något som kan bli svettigt värre. En sak som oroar en hel del är förstås hur många spelare som AIK förlorar nu. Det handlar inte bara om större skatt för de utländska spelarna, det handlar också om att de faktiskt ökat sitt värde på den internationella marknaden och kan bli svårare att behålla. Men nu måste AIK satsa på nästa match mot IFK Göteborg. Nu handlar det om Svenska Cupen, att da dubbeln vore en verklig godbit.

Klicka på Youtube och lyssna på Å VI É AIK, en av de vackraste melodier som finns!

[/column]
[column width=”49%” padding=”0″]

Och festen pågår väl än…

intressant Andra om: , , ab1234 t

[/column]


17 svar till “Och festen pågår väl än…”

  1. Riktigt roligt att klassiska AIK äntligen fick vinna SM-guld igen. Lika tråkigt är det att Linköpings Fotboll Club (LFC) helt försvann i mediabruset trots att man genom Göteborg FCs (damlaget alltså) förlust mot Djurgården idag säkrade segern i Damallsvenskan.

    • Den är så vacker den sången, den känns som en nationalsång ska kännas. Himla kul att vi vann, trist att matchen inte gick på Råsunda!

  2. Jaaaaa!!! Så jävla härligt! Lyssnade också på radion – spännande.. hua.
    P.S. Låten e riktigt fin den också!

  3. Härligt att gnaget vann, det är en seger inte bara för laget, det är också en seger för offensiv fotboll!