Lars Ohlys favoritbloggar


Tidningen Journalisten hade i senaste numret en extra bilaga som heter ”gräv”. Där hade några personer fått svara på frågan om vilka bloggar de läste.


Lasse Strömberg berättade det
för mig igår eller i förrgår, jag bad honom skicka över en bild på artikeln vilket han gjorde. Sedan bestämde jag mig för att inte skriva om saken, visst blev jag smickrad men det kändes lite fånigt. Sedan såg jag nu inatt att Röda Raketer hade skrivit så då kan jag också göra det. Jag konstaterar givetvis att Ohly har god smak och alla bloggarna på listan tillhör mina egna favoriter som jag läser dagligen.

Denna blogg är väl den enda av dem som jag inte läser… :-)

Skulle du ha missat någon av dem så kommer länkarna här: Ali Esbati Helle Klein Röda Raketer Ilona Szatmari Waldau

Andra om: , , , , , it

[tags]Lars Ohly, Internet, Bloggosfären, Gräv, Journalisten, Politik[/tags]


7 svar till “Lars Ohlys favoritbloggar”

  1. Eftersom Lars Ohly är Djurgårdare så förstår jag att min blogg ”Socialist och Bajare” inte tillhör topp fem :-)

  2. Där sprack min teori om varför min blogg inte tillhör topp fem. :-) Men jag har väldigt förståelse till varför din ligger på andra plats.

    För din blogg läser jag varje dag och den upptaderas väldigt ofta med intressanta artiklar. Fortsätt på den inslagna vägen. Kan jag fråga hur många besökare du har per dag??

    • Det varierar. Hittills i år ligger det på drygt 6300 sidvisningar (besök) per dygn varav cirka hälften är ”unika” besök. I Statcounters fall betyder det att de inte kollat på sidan på ngn timme eller så.. De verkligt unika besöken är nog ca 2500.

  3. Det där är lite häftigt….men det gäller att inte bli fokuserad för att skriva för någon när man vet vem som läser.