Israel ska DNA-testa hundbajs


En liten TT-notis i SvD drog till sig min uppmärksamhet idag. Den berättar om hur man tänker sig framtiden i den israeliska staden Petah Tikva.

Där ska hundägare lockas att DNA-testa sina hundar för att man på det sättet senare ska kunna testa upphittat hundbajs på gatorna och bötfälla hundens ägare. Jag har inte en aning om hur många palestinier som bor i staden, men jag gissar att andelen hundar är färre hos dessa än bland medborgarna i stort. ”– Bara himlen sätter gränsen för hur långt vi kan ta det här!” säger stadens chefsveterinär enligt TT-notisen.

Andra om: , , , , ,

[tags]Israel, Petah Tikva, Hundbajs, DNA, Böter, Politik[/tags]

bajs, Israel

Mer om Israel: SvD Dagen HD it


8 svar till “Israel ska DNA-testa hundbajs”

 1. Srev just inatt om ockupationens svineri på Västbanken. Nu har ockupationsmakten gett tillstånd för en soptipp på Västbanken. Den är alltså, ur ockupationsmaktens synpunkt, laglig. Alla andra soptippar på Västbanken är olagliga. Och har dumpas tiotusentals ton med farligt avfall.

  Israel vill inte betala för sitt eget skit, men hundarnas vill man DNA-testa.
  http://rawiamorra.se/2008/09/16/ockupationens-svineri/

 2. Äntligen! När kommer detta till Sverige? Här där jag bor svämmar området över av hundar. Alla plockar inte upp efter sig!

 3. Så spännande. Det är möjligen befolkningen själva som kakkar på gatorna men man börjar med alla jyckar… :-)

 4. Jag föreslår att de uttökar och testar ockupanter i mänsklig form också, så att man kan spåra vem av dem som som kastat avföring på palestinier (vanligt förekommande speciellt i Jerusalem) eller vem av dem som mördat om kroppsutsöndringar påträffats vid offret…

 5. TiksPac-Hundpåse
  100% Nedbrytbar & Miljövänlig. Köp Online Redan Idag!

  Israel er jødenes eneste stat. Finn ut hva som gir dem rett til landet! Nyheter fra Midtøsten.

  Googlereklamen sitter ju som en smäck idag!