Fejkade kommentarer


För närvarande håller en till två personer från en Pro-Israelisk blogg på att sprida en massa kommentarer på olika hemsidor, kommentarer som handlar om mig, och som ibland ska föreställa att vara skrivna av mig.

En av dessa personer brukar uppträda med ett arabiskklingande namn, ett namn som han också använder för att sprida islamofobisk propaganda och muhammedkarikatyrer. Hans identitet är känd eftersom han av misstag även skrivit från sitt eget internetabon-
nemang. Numera använder han enbart anonymitetsservers, s.k. proxyservers.

Ser du en kommentar som du misstänker vara ett falsarium, meddela detta till bloggaren ifråga, och meddela gärna undertecknad. Händer det på din egen blogg så, radera!

Israel, Sionism

it


16 svar till “Fejkade kommentarer”

 1. Usch … Troligen en fanatisk Israelkramare? De brukar vara extrema!!!

  När de inte har argument, så återstår bara att sabotera för andra!

 2. Glöm honom, killen är en nolla! De försöker troligen att tysta ner dina realistiska Israelbilder!

 3. skriver inte kommentarer på bloggar jag inte känner till

  Och vilka bloggar är det som du INTE känner till? (Obs, genom att skriva namn kan man påstå att du känner till dem, typ.)

  skrivit kommentarer hemifrån sitt eget IP-nummer då han började sprida Muhammedkarikatyrer. Det gör att det går att bevisa vem som ligger bakom den signaturen.

  Va? Här försöker man visa för musikbolag, polisen, domstolar att IP-nummer inte är samma sak som personnummer men nu påstår du annat?

 4. @Gregor:

  Ja har man statiskt IP så är det inte så svårt att lista ut, iaf inte om man skriver mycket skit på många bloggar.

  Och vilka bloggar är det som du INTE känner till? (Obs, genom att skriva namn kan man påstå att du känner till dem, typ.)

  Ja det var en knepig formulering, ändrad nu.

  Och det är oxo orsaken till att jag skriver om saken nu…

 5. För ett par veckor sedan var det nån som länkade till en massa bögporrsidor i ditt namn på min blogg, men det bara utgick jag ifrån var någon idiot.

 6. Men ska du få ut information om vem som döljer sig bakom dessa IP-adresser måste ju brottet kunna minst två års fängelse, annars har inte polisen rätt att kräva ut de uppgifterna. Men du kan så klart skicka mail till ISP:s abuse-avdelning, så kanske ”Omar K” och ”Andreas” får sina abonnemang hävda.

 7. Andreas A, alias Omar ibn K, skrev en kommentar till mig efter att jag, på hebreiska, sänt en hälsning till mina kamrater i Tel Aviv angående fotbollsderbyt mellan Hapoel Tel Aviv och Maccabi Tel Aviv.

  Han gjorde bl.a. reklam för bloggen Sleeping Mossad samt muhammedbilder.

  Den personen kommer inte att få skriva något på min blogg och att han ens försökte få mig att utveckla något slags interaktion är löjligt.

  Jag skrev för helvete en vänsterosande salut till personer han hatar!

  Israellobbyisterna är desperata i dessa tider!

 8. @nicklas eriksson:

  Det är ett sätt att begränsa min yttrandefrihet. Hade jag inte kritiserat Isreals behandling av palestinierna så hade du aldrig sett något sådant. Nu ogillar jag landets agerande – och jag säger det högt – således ska jag skrämmas till tystnad.

  Yttrandefrihet har bara de som låter bli att kritisera ”Det heliga landet”.

 9. Antagligen ser det detta som en ”god sak” då de uppfattar din blogg som antisemitisk?

  Det är ju konflikt de vill ha! Det är i konflikten som de vinner något – inte i dialog eller argumentering!

  Du skulle ju kunna skriva en del om judisk historia samt dess gamla seder, bruk och traditioner om du gillra historia förstås? Tricket är att få andra än bara vänstermänniskor, som ogillar Israels görande och låtanden, att engagera sig i Jinge. Det är en taktik för att på så sätt öppna för en bredare dialog. Det blir det betydligt svårare att köra på antisemitism språket.

 10. @nature:

  Antagligen ser det detta som en “god sak” då de uppfattar din blogg som antisemitisk?

  All kritik av Israel är per definition – antisemitisk i sionisternas ögon.

  Det är i konflikten som de vinner något – inte i dialog eller argumentering!

  Nej när det gäller argumentationen står de sig slätt av lätt insedda skäl. Det går inte att försvara etnisk rensning, landröveri och ett lågintensivt folkmord. Då är det lättare att försöka förtala och skrämmas. Gör man det dessutom i förhoppningen om att vara anonym så är det så mycket bättre, tror de.

  F.ö. är jag inte speciellt intresserad av judisk historia. Den enda religion som jag är/har varit intresserad av är islam, detta beroende på den roll religionen har fått de senaste åren. Däremot ska jag snart skriva om en bok om EN judisk historia. Har läst en helt underbar bok som kommer ut i slutet av augusti, men den handlar mer om tiden runt Förintelsen.

 11. De som försöker smuts kasta dig är moralisk bankrutta och mycket desperata
  Det som de irriterar sig över är de bilder du publicerar , Bilderna har blivit ett mycket effektivt och dödligt vapen mot Israel , bilderna visar också Israels sanna ansikte

  Dessa människor som hotar vet att det är svårt att förneka det som visas på bilden och därför de vill helst gärna stoppa det enda beviset

  När man inte kan argumentera på ett civiliserat sätt längre då brukar man talar högt

 12. Tycker att det är ett intressant namn han har valt för sig själv på arabiska. Med mina extremt begränsade arabiskkunskaper så är det ändå tydligt vad han kallar sig.
  Förnamn Hund, son av en Hund. Och hunden ses ju inte som det mest populära djuret inom arabisk islam.
  Ingen arab skulle kalla sig det namnet ens på skoj.

 13. @Jesper:

  Jepp, så driver han bloggen Muhammedbilder och har själv en i sammanhanget kontroversiell religion.

  Det finns en tanke bakom allt…

 14. Eftersom typerna ur sionistmaffian saknar förmåga att se klart på tillvaron och tänka intellektuellt, så ägnar de sig i stället åt att sprida en mängd osorterat hat i andras namn. Tänka sig…
  För visst ligger det väl nära till hands för många uselt skolade puckon att uppträda på det där futtiga
  och korkade viset?

  Sionisternas bryllingar, eller är det tremänningar? i det postnazistiska gardet, BBS och övriga ljusskygga nazistgrupper gör likadant , använder till och med samma slitna uttryck och fraser.
  Även om förmålen för deras hat inte alltid riktar sig mot samma grupp.

  Naturligtvis ser de Jinge som klockren antisemit!
  Bara det är tecken på sviktande tankeförmåga!
  Samtidigt är jag övertygad om att de på något bakvänt sätt beundrar hans ställningtaganden, hans stora besökarantal på bloggen – och att han oavbrutet ägnar sig så klart beskriver vad som ”EGENTLIGEN” händer i Mellanöstern, på Gaza, i Västbanken – och i förbrytarstaten israel.

  För de saknar de ju själva – analytiskt tänkande.
  Delvis beroeende på att många har en överväldigande del har en något knackig utbildning – och en sjävkänsla på nollstrecket.

  Kanske vore det något för röde-Anders på Fryshuset, att avprogrammera ex-sionister?

 15. Andreas Adler, även känd som Omar Kalb, är också en förespråkare för FRA-lagen.

  Och ändå använder han sig av anonymitets-servrar.

  Han har verkligen inte alla indianer i kanoten.

 16. Röde Condoren: Han kanske är en person som älskar och står för allt USA gillar och försöker trycka på andra människor.

  Så uppenbart om det är pro Israel och pro FRA att man ser kopplingen till kontrollbehov av andra människor.