Avskedvisa till George W Bush


Ibland kommer det helt underbara videos i e-posten eller i kommentarerna. Denna fick jag in nyss och den är värd en egen bloggning tycker jag. Det ska bli enormt skönt att Bush försvinner från Vita Huset på tisdag, hans presidentperiod har varit ett helvete för både amerikaner och resten av världen.

Framförallt för alla oskyldiga i Irak, Afghanistan och Palestina. Av någon underlig anledning så kommer han aldrig att ställas inför Haag-tribunalen, något som egentligen inte är något annat än en ren skandal. Att den mannen ska få gå lös är ett bevis på att världen är orättvis. it Andra om: , , , , , ,

[tags]George W Bush, USA, Alkohol, Narkotika, President, Krigsrätt, Politik[/tags]


5 svar till “Avskedvisa till George W Bush”

  1. Klockren beskrivning hur de flesta amerikaner jag känner har tycker de senaste 8 åren har varit.

  2. hej
    de har tagit bort
    Israels regim styr svenska medier— den verkar styra på riktigt…kan du hjälpa oss med att artikeln återuppstår igen ?

  3. Den som litar på att Obama kommer att fixa allt kommer att bli djupt besviken, snarlik krigspolitik, bara lite snyggare och smidigare förpackning med en bättre retorik.. Nån som vet vad Obamas ”Change” EGENTLIGEN betyder? Change for better or for worse?

  4. Amerikanarna föll offer för sin okunnighet. De har en konstig mentalitet att man ska rösta på den som leder racet. Sen vad det innebär är det minsta man brys sig.