Allah ska inte med – säger Sverigedemokraterna


Undersökningar har visat att massmedia börjat behandla det rasistiska enfrågepartiet Sverigedemokraterna som vilket parti som helst, något som DN uppmärksammar idag.

Enligt Dagens Nyheter så vill Tobias Billström göra invandringen till Sverige till en valfråga 2010, något som DN jämför med att vilja diskutera judar för att ännu mer nazistiska grupper fått fler sympatisörer. Men, som jag konstaterat många gånger förut, moderaternas omdöme lämnar en hel del övrigt att önska.

DN: Är det här budskap som ger oss anledning att ta sverigedemokraterna på allvar? Är det här idéer som rättfärdigar mediernas normaliseringsprocess?
Nej, faktum är att sverigedemokraterna sprider precis samma fördomar som de alltid har gjort. Invandrare är kriminella, våldtar svenska kvinnor och tar våra jobb. Numera är varje Ahmed också en potentiell terrorist.
En rad negativa förändringar som riskerat att förvandla Sverige till oigenkännlighet har genomförts de senaste decennierna. Mångkulturen och den bristande respekten för det svenska kulturarvet har underminerat den svenska identiteten och sammanhållningen i vårt samhälle”, skriver sverigedemokraterna på sin hemsida under Våra åsikter…
…”Över våra huvuden har politikerna, i största möjliga tysthet, beviljat byggandet av osvenska symboler i våra kommuner. Moskéer kommer inom kort att förfula allt fler av våra stadsbilder. Till Sverige pågår en invasion av främmande människor. På sikt hotas det svenska folket att utrotas till följd av rasblandning, lågt barnafödande, ökade aborter och andra inslag som drabbar vårt folk.”
Om det här räknas som rumsrent, då är det inte bara sverigedemokraterna utan alla vi andra – inklusive journalister och politiker – som har problem. Ett parti som varnar för rasblandning hör inte hemma i det här århundradet.”

Sverigedemokrater, Rasister, Rasism
Mitt förslag till valaffisch till Sverigedemokraterna

Rubriken på detta inlägg härrör från SD, det är en parafras på socialdemokraternas slogan – alla ska med. Därför illustrerar jag inlägget med min egenkonstruerade valaffisch som jag gjort till SD.

Det är en ovanligt läsvärd artikel i Dagens Nyheter och jag rekommenderar alla att ta del av den. DN avslutar artikeln med att konstatera att det inte är invandrarna som inte passar in i Sverige, det är Sverigedemokraternas åsikter som inte hör till detta århundrade. Det är bara att hoppas att Folkpartiet läser Dagens Nyheter också…

DN/Ledare 12 i t

Andra om: , , , , , ,

[tags]Sverigedemokraterna, Rasism, Främlingsfientlighet, Repatriering, Nazianstuckna, Fascister, Politik[/tags]


14 svar till “Allah ska inte med – säger Sverigedemokraterna”

 1. Läste nyligen att var femte elev på grundskolan där jag bor, inte var behörig till gymnasiet. Verkligen skrämmande!

  En inte alltför vild gissning gör gällande att en stor del av dessa var invandrarbarn? Hur i hela världen skall vi hitta jobb åt dessa i framtiden? Alla kan ju inte bli pizzabagare eller skoputsare?

  Tyvärr håller jag inte rent högerut, utan kan tänka mig att rösta på SD om den politiska situationen förändras på nåt sätt. Det blir isåfall regelrätt misstroenderöstning. Det är väl inget att sticka under stol med.

  En höger utan ideologi. En flummig vänster med Mona Sahlin och saken är klar…

  SD

 2. #2 ”Tyvärr håller jag inte rent högerut, utan kan tänka mig att rösta på SD om den politiska situationen förändras på nåt sätt. Det blir isåfall regelrätt misstroenderöstning. Det är väl inget att sticka under stol med”.

  Inlägget förvånar mig inte alls, det är bara
  ett ytterligare bevis för vad du Christer har i huvudet, utöver snömos.
  Rösta på ett högerfascistiskt parti för att bevisa och klarlägga sitt misstroende över
  vad andra höger- och vänsterpolitiker står!
  Tänk vad alla ska beundra din styrka! Du kan säkert bli sd:s svar på Federly…
  Och efter att ha läst dina tidigare inlägg så är jag inte ett dugg förvånad över att du tänker rösta på sd, det är bara helt följdriktig med tanke på hur
  du ser på världen, Christer!

 3. Jinge: Kanske det!

  Jag skulle gärna rösta på vänsterpartiet om de inte haft så extremt rutten familjepolitik. Det gör det tyvärr omöjligt…

 4. @Christer
  Intressant vänding med familjepolitiken! Kan du lägga ut texten lite här? Vad är det du vill ha sagt egentligen?

 5. @Christer
  Du anför högerns tradionella värderingsfrågor som familj och skola osv.

  Om nu barn med s.k. utländska härkomst har sämre resultat i skolan, så kan man ju tolka det på en mängd olika sätt. Här där jag bor så är det bara invandrare som startar företag; i och med att de ständigt utsätts för strukturellt rasismså finns det inga jobb för dem. Det en jävla driv i dem. Tänk om vi svenskar hade samma fart under galoscherna, då skulle vår tillväxt ligga kvar på 4 % per år. Då skulle vi ha råd med BÄTTRE kvalité på lärarskrået.

  Fast jag skulle vilja lägga ner skolan helt och hålet så som de nu ser ut, men det är en annan diskussion.

 6. En ordningsfråga. Här gäller de kommentarsregler som går att finna i sidans överkant. DEn eller de som inte klarar att uppfylla dessa kriterier får sina kommentarer refuserade.

 7. Utmärkt av DN kan övriga medier inse samma sak nu och bilda massiv opinion MOT SD, dvs inte behandla dem som ett seriöst alternativ eftersom de inte är det. En samling insnöade kulturfientliga töntar som projecerar sina egna jävla skitproblem på andra.

 8. Men det jag inte fattar är hur den som är missnöjd med detaljer i v:s politik kan välja sd!?! Hur kan man välja skattesänkarpolitik, bort med välfärd, döda facken och allt det andra som sd står för, till förmån för ut med invandrare, sämre skola för de svagaste osv osv, och fortsätta kalla sig vänster? Det där är en myt som sd fortsätter att odla och som slår igenom i högermedia. Att det skulle vara arbetare som bär sd till riksdagen är också en myt, som bland annat ägnades en hel debattserie i Sydsvenskan efter förra valet. I själva verket är det en väldig bredd på sd’s väljare, men med fokus på män och villaägare. Att fd vänsterväljare dominerade sd-väljarna sist berodde på att högerväljarna var väldigt nällade att få en ny regering, samt att de inte såg någon risk för liberal invandring med fp och moderater vid rodret