Skakande upptäckt på Pendeltåg idag!


Nu har krämarna upptäckt att hart när varenda kollektivresenär sitter och stirrar ner på sin Dumbphone för att slippa riskera att möta en medmänniskas blick på T-banan eller på pendeltågen.

Jag blev först häpen, men sedan insåg jag att det givetvis är någon som tjänar pengar på att folk beter sig som Zombies, att Apple och diverse andra mobiltelefon-
försäljare gör det är ju själv-
klart, och nu annonserar Bonniers och ett företag som kallar sig App Store för att vara med och dela på kakan. Sju kronor kostar det enligt den skylt som satt i min del av pendeltåget, själv undrar jag förstås vad det är som kostar sju kronor. Det kan vara själva applikationen, eller så kan det vara för varje kvart man läser något som getts ut av Bonniers.

Det är märkliga upptäckter man gör om den tid vi lever i, textraden från Bonnieroperan som den Fria Proteatern gjorde för snart fyrtio år sedan gäller väl inte längre, då skojade man och kallade Bonniers för kulturens beskyddare. Då slog de mynt av söta småflickors bara stjärtar i FIB-Aktuellt, idag fungerar inte det, då satsar man på Dumbphone-marknaden..

it Andra om: , , , , , , , , ab1234 gp123 ekot dn123 svd123


8 svar till “Skakande upptäckt på Pendeltåg idag!”

  1. Det är via App Store vi hämtar gratis alt. köper de appar vi är intresserade av. Priset för den app som visas är 7 kronor.

  2. Märkligt att de sätter upp en reklamskylt, såpass högt dessutom. För det finns väl ingen missbrukare av dumfån som ens kan slita sitt medevetande, än mindre blicken, från sitt eget lilla universum för att ens notera skylten?!
    Men, men, månglarna och politikerna höstar in den ena segern efter den andra från det alltmer passiviserade och omedvetna fån-folket.