En svångrem runt kepsen


För ovanlighetens skull så väckte vädret mig nu på morgonen, det var den byiga vinden som nådde minst kuling här i Haninge. Jag har sett rapporter om 32 m/s nere på Väderöarna, här i kommunen vet jag inte, men som sagt, kuling i byarna.

Dessutom är det två plusgrader vilket gör att nederbörden är i form av regn, inte ens snöblandat regn. Men för oss krakar som ska ut, som undertecknad, betyder det antagligen att jag får hålla i kepsen med tvåhandsgrepp. Jag skulle tro att det kan orsaka rejäla problem med byggnadsställningar och liknande, men någon halka tror jag inte att det är i alla fall.

Själv håller jag givetvis tummarna för att snön ska hålla sig borta, det vore skönt med en snöfri vinter efter de två senaste, men jag antar att man inte ska hoppas för mycket. Än så länge tycks det som om ingen kommit till skada i blåsten, men nu ska folk ut och halka på vägarna så det lär väl bli ändring på den saken är jag rädd för.

it Andra om: , , , , , , svt sr ab ex svd1 dn gp


Ett svar till “En svångrem runt kepsen”

  1. Helt ovidkommande, vart har allas vår favorit filosofen Gudmundsson tagit vägen, karln ligger under radarn ? Det har varit knäpptyst sen strax efter Norge-grejen, har han månne gjort sig omöjlig eller är han pappaledig (är liberaler pappalediga öht) ? :)