Rasistbloggen


En av de värsta rasister jag hittat på nätet är en ung man som kallar sig Omar Kalb Ibn Kalb. Denne man driver ett antal rasistiska hemsidor som fokuserar på muslimer och islam.

Han är också med och skriver på den ökända Mossadbloggen. Hans rasistiska agerande mot muslimer och Islam gör det extra obehagligt eftersom han själv är judisk, inte bara etniskt utan även aktivt troende. En sorts förlängning av Mellanösternkonflikten hit till Sverige. Han är dessutom en av dem på nämnda blogg som brukar hota människor som uttalar sig kritiskt om Israel. Med sitt alias ”Omar Kalb Ibn Kalb” (som betyder Hund son av en Hund) kan han sprida sitt hat och sin rasism helt obehindrat.

Det var också bland andra han som låg bakom hotelser mot mig och skrev: “Hello Jinge. Ive heard that this blog encourages people to hate my sisters and brothers. Soon ive will come home to you and deal with this in a way that so you understand to not write these things again…” Fast då använde han inte sitt “arabiska” namn.

Jag är medveten om att uppgifter om detta bara intresserar dem som engagerar sig på ett eller annat sätt i Mellanösternkonflikten, men jag tycker ändå att det är viktigt för dem som råkar på texter skrivna av ”Omar Kalb Ibn Kalb”. Han är lika mycket extremist som någonsin de värsta muslimska extremistera.

Anna Veeder, som går under smeknamnet ”Väder-Anna”, är förmodligen den mest sansade på den hatbloggen. Jag förstår om hon är fundersam över sitt sällskap…

Jinge

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]Mossadbloggen, Omar Kalb Ibn Kalb, Blogg, Bloggosfären, Nationalister, Sionister, Israel, Lobby, Sionism, Extremism, Högerextrem, Rasism, Islamofobi, Hatbloggar, Hot, Judaism, Politik[/tags]


20 svar till “Rasistbloggen”

 1. Du! Bestäm dig för vilket alias du ska använda dig av här och återkom sedan. Det är för jobbigt att hålla reda på 5-6 olika… // Jinge

 2. (-: Väder-Anna :-)

  Du får då till det. Ja Omar Kalb Ibn Kalb har blivit minst sagt ökänd genom de egna bloggarna och de kommentarer som han skräpar ner andras med. En superrasist!

 3. Den lär låtsasaraben har snurrat runt på många bloggar och spridit sin skit. Publiceras namnet så ligger han risigt till.

 4. Jag förstår inte att den bloggen får fortsätta ens. Den killen är kriminell. Han har hotat varenda bloggare jag känner. Men han gick nog för långt. Jag tror att polisen skulle intressera sig för en hel del av hans kommentarer.

 5. Har du liksom många andra blivit hotade av denna sionistgalning så publicera hans namn, det finns ingen anledning till att inte göra det. Killen är sjuk och behöver vård.

  Ett kännetecken förutom att hans förvirrade och fantasilösa hjärna använder samma 10-20 olika nick hela tiden är att han ofta slänger sig med engelska uttryck mitt i en mening som ”hahaha din jävla idiot i rest my case” eller låtsas vara anglo-amerikansk helt och hållet som i hotelsen du fick.

 6. Man ska inte ignorera galningar – se hur det gick för John Lennon.
  Polisanmäl fanskapet.

 7. Jag har aldrig publicerat hans kommentarer, men det som han skriver ofta om är våldtäckter.
  Som Marcus R säger, man borde inte ignorera galningar. Det är hårresande att veta om att han är på fri fot.
  Mossad-bloggen borde ta hand om sina patienter.
  I minsta fall att sätta honom i någon tvångströja – det har blivit deras nationaldräkt :o)

 8. Ida!
  ”Mossad-bloggen borde ta hand om sina patienter”.

  Tillåt mig att gapflabba!

  Ska tokstollar ta hand om knäppgökar? Vem faen är klok i den högen?

 9. Jinge, Publicera hans namn om du kan det, då vågar han inte vara lika kaxig längre när han inte förblir anonym!

  och kalb om du läser detta så kan du ju vara man nog och ge dig till känna! eller är du så feg att du bara sprider hat sålänge du är anonym?

 10. Saifullah!

  Varför kallar du dig så? Du vet vad det betyder och vilka som fått namnet före dig. Jo jag kan publicera det, men det är ett medvetet val att avstå.

 11. Bra fråga Jinge. Jag vill också gärna veta varfö någon kallar sig Saifullah.

 12. Ja det är lite udda. Jag antar att Säkerhetspolisen oxo undrar över det. För de som inte vet så kan jag berätta att det betyder Guds Svärd, bland andra har Usama bin Laden kallats för det.

 13. Jinge,

  Det är not inte så illa. Saif är ett mycket vanligt namn. Thoo al-Fiqar är ett adelsnman, paschor hela högen, Thoo al-Fiqaar betyder Svärdet med det kluvna bladet och det var Imam Alis svärd.

  De arabiska stammarna försökte skrämma varandra med namn som ingav respekt. Släkten Morra till exempel (Vilkt jag inte tror har med mitt efternamn ett dugg att göra” kommer från ”Lahm Morr” Bittert smakande kött, alltså kött som inte går att äta, eller som är förbjudna att äta, som rovfåglars och rovdjurs kött.

  Hette man Morra på den tiden så ville man tala om att man inte kunde bli ett villebråd… och så vidare. Assad betyder ju lejon, Nimer, Tiger, Leith betyder Lejonunge och så vidare.

  Om Saifullah heter så, så ska han väl få ha sitt namn. Men är det ett politiskt medvetet namnval så bör man komma ihåg att vi är långt borta från de arabiska stammarnas finter, både i tid och i rum.

 14. Den enda jag träffat på som uppvisat motsvarande grad av galenskap och besatthet är dåren som drev ”antioppositionen”. Lyckligtvis lämnade han så mycket spår att jag till sist fick reda på hans indentitet, och det räckte med att berätta för honom att jag visste vem han var så lugnade han ner sig som ett adventsljus under tio liter vatten.

  Han har ju trots allt en karriär inom ett regeringsparti att tänka på…

 15. Jinge!
  ”Saifullah” var och är ett arabiskt namn innan Ben Laden började kalla sig för det! Abdullah, gudsslav (gudstjänare), Nasrallah, gudsseger. Fadlallah, hasaballah är andra namn med ”gud” i.