En gammal goding i repris


Ibland känns det lite segt, som att jag bara vill sitta ner och bli underhållen. Då sådant inträffar så plockar jag gärna fram någon av de videos jag har på Magnus, just idag känns denna rykande aktuell. Kolla in den så förstår ni varför. Killen är suverän, och han är alltid lika suverän…

Magnus Betnérs hemsida it

Andra om: , , , ,

[tags]Magnus Betnér, Mellanöstern, Palestina, Humor, Politik[/tags]


22 svar till “En gammal goding i repris”

 1. Det här var förr…
  Nu är han bara modest och höger på ett sätt som kan sammanfattas i ”jag ska få göra vad satan jag vill utan att staten ska lägga sig i (och by the way…total frihandel rocks!)”

 2. ”Den här världen är tillräckligt stor för att också rymma en judisk stat” sa Fredrik Malm på
  mötet till stöd för israel…
  sr.se

  Svar på tal! :)

 3. Oavsett vilken politisk åskådning Betnér ar så måste man älska hans sätt att driva med det mest tabubelagda ämnena. Och som sagt, ”Carför lägger man det där det redan bor folk” kan va ett av de roligaste inlägg i Palestina-debatten jag någonsin hört :)

 4. Nja…det tycker jag inte!

  Jag var och såg hans ”Tal till nationen” och där upprepar han typiska högerklyschor.

  Hans argument mot religion är de typiskt liberal-ateistiska och högerbloggare som Johan Norberg citerar honom gärna eftersom han säger att han vill ha ett parti som ”avvecklar alla myndigheter och inte lägger sig i hur folk ska leva”.

 5. Bertnér är i allafall bra här och varför hålla på att placera in honom i något politiskt fack? Blir det han gör sämre bara pga det?

  Stockholms Fria Tidning hade i sitt senaste nr en viktig artikel av
  Michel Chossudovsky: USA och Israel förbereder ett flerfrontskrig

  http://www.stockholmsfria.nu/artikel/77075

  Och en annan som fanns här hos Jinge före Israels massaker på Gaza av Snorre Linquist och Lasse Wilhelmson: Israel bör uteslutas ur FN?

  http://www.stockholmsfria.nu/artikel/77064

  Den senare artikeln visar att Israels legitimitet som stat överhuvudtaget kan ifrågasättas. Och att det knappast går att hävda att Israel är en FN-skapelse.

  MVH

  Lasse W

 6. Betnér är Sveriges bästa och modigaste komiker helt klart. Han säger det han tycker och personligen är jag hjärtligt trött på människor som inte kan tänka eller ha någon åsikt som inte stämmer in på deras vanliga politiska. Jag misstänker att det är därför så många som röstar blått har svårt att ta avstånd från det Israel gör. La in ett klipp på min blogg där han gör stand up i NY och bla annat säger ”att kalla det som händer i Gaza för ett krig är som att ta en kanin sätta den i en bur sen skjuta den och kalla det för jakt”. Publiken satte kaffet i halsen mohahhaha

 7. @Röde Condoren.
  Betnér är en samhällskritiker i StåUpp-form.

  Att kalla honom höger är ett fegt sätt för att slippa bemöta det han säger.

 8. Fy farao för er belackare!

  Betner säger det som alltför många inte vill säga, törs eller kan.
  Jag struntar i hans politiska hemvist.
  För övrigt finns ett stort antal sionister som är röda…

 9. Jag kallar honom höger för att han är det, inte för att slippa bemöta det han säger. Jag håller med honom i mångt och mycket, religionen är en sak, hans åsikter om FRA en annan. Däremot hyser jag stor aversion mot hans frihandelsåsikter, hans indignation mot svenska myndigheter och att han är emot fildelning.

  Så jag gillar Magnus Betnér…på ett sätt. Men jag ogillar honom också…på ett sätt. :-D

 10. Jag älskar Standup som medium,
  Magnus är briljant, håller inte med om allt han ”täcker” men vem gör man det med?
  Han har gjort ett par DVDer samt så finns det många klipp på youtube med Magnus.

  Det här är ett klipp från Bill Hicks, en herre som var långt före sin tid, detta är riktigt riktigt tänkvärt,

  It’s just a ride,
  http://se.youtube.com/watch?v=7criyE09uy0

 11. @Sara G
  Jag vet…jag träffade på sådana där tramssionister i Ultras Hapoel Tel Aviv. Hejaklacken kallas sig antirasistisk men huserar ändå folk som kallar sig sionister och vars åsikter om Israel, Palestina, muslimer och judar endast svårligen kan skiljas från högermänniskorna. Jag har få gånger blivit så besviken på människor som då.

 12. Röde Condor, jag kan med all säkerhet säga att Betnér varken är sionist, rasist eller nazist.
  Men han är rolig!

 13. Röde C

  Man kan gilla Betnér även om man inte håller med om hans åsikter. Jag håller inte heller med honom om fildelning. Dessutom har han vid ett flertal tillfällen sagt att han inte ligger på någon kant på den politiska kompassen. Han har åsikter här och där.

 14. Eh, det var orättvist att säga att jag inte bojkottar Israel. Det där får du ta tillbaka, Jinge.

  Att bojkotta Israel betyder att man inte ger pengarna till landet. Därmed kan jag åka till landet, utan att för den sakens skull åka med ElAl.

  Om jag vill träffa folk i Hadash-partiet, måste jag väl kunna göra det? På samma sätt som att man kan avboka en resa för att man kommer i onåd med personer i en organisation som man trodde huserade bra människor?

  Eller…?