Vickan på Kinesiska muren


Kronprinsessan och hennes make är i Peking, orsaken är att de ska besöka världsutställningen i Shanghai. Jag konstaterar att Victoria står lätt framåtböjd på Aftonbladets bild, jag undrar förstås vad det beror på.

AB: ”Det nygifta paret är i Kina för att bland annat besöka en internationell världsutställning i Shanghai. Men först tar de ett stopp i Peking och besöker den kinesiska muren. Paret anlände på morgonen och tog sig upp till muren ganska omgående. – Det är helt otroligt att få uppleva det här, vilket arbete de lagt ner, säger Victoria när hon träffar Aftonbladets reporter på muren.”

Vi som reagerade negativt på den mediehype som uppstod i samband med bröllopet anar nog att det kommer att återupprepas från och med i vinter och sedan lång tid framöver. Möjligen överskattar media intresset så att det inte blir några framgångar i lösnummerförsäljningen, det vore dags att ge nyheter om hovet en rimligare placering i tidningen, att de alltid ska hamna på löpsedlarna är inte speciellt kul.

Man gjorde några opinionsundersökningar i samband med bröllopet och konstaterade att andelen republikaner nu närmar sig procenttalen för rojalisterna, det är givetvis ett gott tecken för alla vänner av demokratin i landet. Själv förstår jag inte riktigt varför det inte dykt upp någon blogg som ägnar hela sin verksamhet åt införandet av demokrati. Rimligen borde en sådan kunna få ett stort antal dagliga besökare.

it , , , , , , , ab ex svd


Ett svar till “Vickan på Kinesiska muren”

  1. Det är väl en självklarhet att Vickan och Daniel tar upp att fredspristagaren ska friges nu när de är i Kina och har chansen!!