Varning – Kattbloggning på gång igen!– Nu du husse, nu fångar jag dig allt strax. Blir du rädd för den farliga katten Felin nu..?

Att jag har en katt får jag ofta höra av andra om jag inte skriver något om det själv. Vissa fånar från bombhögern brukar rekommendera mig att ägna mig åt kisse i.s.f. att blogga.

Det gör jag förstås ändå alldeles oavsett vad de säger. Jag leker med henne minst en kvart varje dag, och jag garanterar att hon påminner mig om jag skulle glömma det..

Alla katter är lika, och ändå olika. Sätt en katt på ett bord där det finns någon litet som den kan peta ner på golvet. Det börjar med att kisse puttar till föremålet lite, sedan ser katten ointresserad ut en stund och sen putt, så får föremålet hjälp mot kanten igen.

Efter en stund så ligger det på golvet och kisse ser jätteförvånad ut..

Min lilla kattfröken Felin brukar ”mucka” med mig ibland. Det sker då hon sitter på minst 3-4 meters avstånd. Hon vänder upp och ner på sig själv och ligger och fäktar åt mig med framtassarna. Svårfotograferat eftersom hennes tilltag går över bara på en minut.


– Va tar du fram blinkmojen nu igen?

Stör jag henne med kameran slutar hon oftast. Men igår kunde jag ta några bilder av hennes krumbukter och det är dessa ni ser här..

Fler bilder på Felin.. Jag har dock inte fixat bort ögonreflexerna på alla bilder..


7 svar till “Varning – Kattbloggning på gång igen!”