Var är Littorin?


Det är en berättigad fråga, för det är nu som vi verkligen behöver Littorin, Stegö Chilò, Odenberg och Borelius samt ett antal av Reinfeldts stats- och departements-
sekreterare.

Kunde man dessutom krydda anrättningen med dagliga framträdanden av diverse borgerliga ministrar så kanske det fortfarande fanns hopp om en rödgrön valseger. Centerledaren har förekommit i TV rätt mycket den senaste tiden, idag berättar Expressen att centern ligger farligt nära fyraprocents-
spärren. Jag vill minnas att miljöministern också har förekommit en del, något som får mig att hoppas att bägge dessa får rejält med TV-tid i veckan som kommer.

Samtidigt så tror jag att de allra flesta är hjärtinnerligt trötta på allt vad riksdagsval heter. Media behandlar frågan på samma sätt som Eurovisionsschlagern vilket betyder en extremt uppblåst mediebevakning som definitivt inte står i proportion till folks intresse. Jag oroar mig faktiskt för att många helt enkelt struntar i att rösta på grund av att de är trötta på allt vad val heter.

Det betyder inte att jag inte saknar Littorin. Ingen kan nämligen förneka att det vore uppiggande med en rejäl praktskandal i nuläget. Det skulle sannolikt höja intresset för valet rejält, samtidigt som media fick koncentrera sig på något snaskigt som hade med människans fortplantning, i kombination med utebliven impulskontroll att göra.

Egentligen skulle jag uppmana besökarna på sidan att själva släppa fram sina privata önskningar om präktiga politiska skandaler, men jag avstår. Orsaken är främst att några rödgröna skandaler knappast är att vänta medan borgerliga dito redan stått som spön i backen ända sedan förra valet. För att slippa anklagas för censur så kommer jag utan vidare stryka varenda kommentar med sådant innehåll.

it , , , , , , , , , , , ex123 dn12 svd1 ab12


17 svar till “Var är Littorin?”

 1. Igår lyssnade jag förstrött på radio men vaknade till som stucken av en geting när jag hörde att Reinfeldt struntade i att ung kille talade om sin självmordsmässiga känsloläge på grund av arbetslöshet och annat. Reinfeldt låtasades som det regnade och frågade om schema och arbetstid. Han gav blanka fan i vad killen egentligen sa. Det var så känslokallt att man börjar koka inombords varje gång man tänker på det.

  http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=1637&grupp=8981&artikel=3949176

  Det kallar jag en praktskandal men det är ganska få som uppmärksammar det. Tycker vi i Sverige verkligen att självmordsmässiga ungdomar är petitesser nuförtiden? Pinsamheter som vid skickligt kryssar förbi? Är vi så reinfeldsmässig ihåliga att våra ögon får något som liknar en livilig glans bara när vi hör uttryck som skattesänkingar? Eller om sjuka som tvingas söka arbeten som de saknar ork och förmåga att utföra?

  • Jag tror att många har lagt märke till det. Det var inte första gången det sändes, kruxet är bara att beskriva det, själv glider han undan så gott han kan. Dessutom; Hade du verkligen förväntat dig att han skulle vara annat än känslokall?

  • Så jävla korkat att ytterligare en skitkommentar med ljug från din sida till —> Spamfiltret.

   Man FÅR faktiskt inte ljuga här!

 2. Troligt att Littorin får ett statligt jobb. Ett som han envisa rykten säger att han har erfarenhet om.
  En KD politiker har ju föreslagit statliga bordeller. Så…;)

  Mona där kommer inte att avgå efter valet om de inte kommer till makten. Det sa visst Östros i en artikel.
  Mona har gett sig den på att sänka SAP på egen hand verkar det som.

  VAR ÄR MARGOT WALLSTRÖM?

 3. Littorin sitter hemma och räknar pengar precis som Mona Sahlin får göra när hon blir arbetslös efter valet. Men dessa här politikerna behöver inte leva på A-kassa som många andra utan kan vältra sig i pengar. Vad det gäller Sverigedemokraterna gjorde TV4 helt rätt i att neka deras valfim. Nu ligger den ute på internet så nu kan hela världens internetanvändare se hur det går till i Demokratiska Kungariket Sverige (DKS) :-)

 4. Var är Littorin?

  Bra fråga.

  Honom hade jag helt glömt.

  Hans finns helt enkelt inte mer i media och därmed inte i folks medvetande.

 5. Försöker man inte ens läsa/förstå kommentarsreglerna så är det inget jag kan göra. Jag har inte tid och lust att jiddra med troll… / Jinge

 6. Det finns hur mycket ”lustiga” kommentarer från ”arrogansen” i TV-debatter,radio, etc men det mesta redigeras bort i media.

  Har man sett & hört själv blir man bara mörkrädd när man läser om det efteråt.

  Samtidigt förstoras vissa små fadäser upp till orkaner i media medan uttalanden från ”rätt håll” hissas upp som paradnummer.

  En skrämmande utveckling eller snarare avveckling.

  Tror jag går ut och spyr.

 7. Lever vi i en sk demokrati? Jag börjar mer tro på att vi lever i en miserabel b-film regisserad av joseph goebbels..

 8. Vem tipsade aftonbladet om Littorins amorösa äventyr. Dagen innan han tvingades avgå blev han hårt angripen av Svenskt näringsliv för att inte ta ungdomsarbetslösheten på allvar (det gällde LAS)och han bad dem i stort sett fara och flyga. Jag minns att jag sade till min fru att han kan inte vara kvar efter detta. Var inte detta ett ingrepp uppifrån som handlade om något annat än sexköp? Och i så fall lär han inte sparkas snett uppåt som man kan se ganska ofta.