Taskigt fall, kan man säga..


Vissa saker vill man helst slippa se, men jag har en gammal arbetskamrat som heter Annika Ö. som har sinne för burlesk, och ibland småläbbig s.k. ”humor”. Hon mailade mig dessa bilder idag och jag kan inte låta bli att visa dem.. Nää, JAG skulle inte ens kunna plåta eländet, (jag skulle räddat pippina) men jag är ju lite blödig.. :-(


9 svar till “Taskigt fall, kan man säga..”

  1. Va ?? Du som skryter om att du har en tegelsten i väskan bara för att kunna slå till direkt och på ett avgörande sätt. Utan att hesitera det minsta.. :D Och det är fler än jag som fått smaka på din höger.. :-P

  2. Trueto! Ingen är ”spärrad” från att kommentera på min blog. Men jag modererar kommentarerna eftersom så mycket spam ramlar in annars. Sitter jag inte framför datorn så kan det ta en stund innan en kommentar syns.

  3. Tror du att det är Photoshop Lasse? Jag hoppas det, för det gör lite ont i hjärtat när man tittar på de där bilderna..

  4. Näää-äe… Inte kan någon vara så hjärtlös att h_n tar fram kameran och inte hjälper de små dunbollarna..? Jo. Men jag fick lite hopp när jag läste kommentarerna. Bilden är fixad i photoshop. Jag väljer att tro det!

  5. Bilderna ska tydligen tydligen äkta, vad jag läst. Däremot räddades samtliga ungar (eller möjligen alla utom en, minns inte säkert) av folk som såg vad som hände.

    I alla fall efter vad som framkom när dessa bilderna cirkulerade på nätet första (?) gången i somras nån gång.