Per Gudmundson (SvD) och Bulten

Bloggosfären är allt som oftast en liten ankdamm, en damm som så här på vårkanten innehåller några andungar och en och annan ful fisk.

Vem som är den fula fisken i sammanhanget överlåter jag med varm hand åt läsarna att själva bilda sig en uppfattning om, men för att göra det så anbefalles besök på minst ett par av nedanstående länkar till landets mest ansedda dagstidning. Efter denna tidningsläsning bör man också göra ett besök hos Bulten i Bo för att ta del av dessa skribenters mellanhavanden, intressant läsning utlovas. SvD 2 3 Bulten i Bo

Andra om , , , , , , , , , , ,

[tags]Bulten i Bo, Per Gudmundson, SvD, Svenska Dagbladet, Mediekritik, Islamofobi, Främlingsfientlighet, Journalism, Faktakontroll, Stereotyper, Fördomar, Politik[/tags]

  5 comments for “Per Gudmundson (SvD) och Bulten

 1. Rawia Morra
  27 februari, 2008 at 08:22

  Bulten är fantastisk faktiskt. Men dina fantasier i kommentaren om kroksablar och kameler var så himla träffande och rolig.

  Men det slår mig, vad vore vi utan dessa bloggar? För tjugo år sen skulle Bultens tankar varit helt omöjliga att få ut. :-)

 2. 27 februari, 2008 at 09:04

  Jag riktigt såg framför mig hur Gudmudsons inre såg ut när han tänkte på muslimer… :)

 3. Daniel
  27 februari, 2008 at 10:00

  Jag hoppas inte att Gudmunsson försvinner från SvD. Jag dricker inte kaffe på morgonen, utan det räcker att läsa ledarsidan på SvD för att kvickna till.
  Det är faktiskt inte straffbart att vara korkad.

 4. 27 februari, 2008 at 11:06

  Rawia: För 20 år sen hade åsikter som Bultens funnits i aftonbladet, arbetet och även en del högertidningar. Gudmundson hade jobbat på Ericssons monteringsband. (inget ont om det jobbet, men klart är att ingen tidning anställt någon så djupt okunnig människa)

 5. 27 februari, 2008 at 20:08

  Man får tacka för uppmärksamheten och även tacka Aders_S för tipset att söka jobb på Ericssons monteringsband.

Comments are closed.