Pendeltågseländet börjar snart igen!OBS! Detta inlägg är från Jinge. Användarnamnet Anders är fel (tekniskt misstag av Anders).

Nu är det snart dags igen. Inställda tåg, timslånga förseningar, svinkallt och sura människor. Men vilka ska vi gnälla på nu? Elwe Nilsson har ju fått sparken, och likaså Gunnar Schön. Alltid nåt att glädja sig åt… :-)

Och vad har vi fått? Jo vi har fått gamla begagnade pendeltåg från Tyskland. Och idag såg jag på Centralen att Connex börjat köra fjärrtåg. De körde med antika tyska vagnar.. :-)

Den så kallade ”marknaden” har fått ta över helt nu när ordet ”avreglering” blivit som ett mantra för Socialdemokratiska arbetarepartiet. Snart så blir alla över 50 utsorterade, de kanske kan säljas som bränsle till Grönland?


4 svar till “Pendeltågseländet börjar snart igen!”

  1. Nä det kan ju vara sant. Men att vi numer skaffar begagnade tåg retar mig. Och så V E T jag att jag kommer att få en och annan resa i vinter mellan Tokholm och Handen som kommer att ta 2-4 timmar.. :-(

  2. Det var väl ungefär det jag kände när jag tog bilden.. Rugg, rugg och rugg.. :-) Jag kan lägga in bilder på palmer oxo, men det känns inte riktigt aktuellt.. :-)