Pendeltågsbrand i Farsta, bilder!


Dagens bilder från verkligheten…

Fler bilder: Klicka här!

En annan av mina bilder finns på Expessens hemsida och en tredje kommer i Metro i morgon.

F.ö. hävdade en brandman att orsaken till branden säkert var att de tåg som Citypendeln satt in, gamla begagnade tyska tåg, är alldeles utslitna redan innan de kommer hit..

Den vagn som brann kommer i.s.f. aldrig mer att få frakta passagerare..

Expressen: ”Tåget stoppades fick Farsta och passagerarna flydde från tåget, samtidigt som brandkår och polis kom till platsen. – Det var ingen brand. Röken uppstod genom ett elfel, säger Gunilla Rosenkvist, pressinformatör vid Stockholms lokaltrafik.

Läs Expressen!

Jag kan konstatera att det i.s.f. var en himla massa rök utan eld.. :-P


6 svar till “Pendeltågsbrand i Farsta, bilder!”

  1. Jinge och den nya journalistiska verkligheten
    Jinge har ett unikt rapportage pÃ¥ sin blog som borde noteras i nÃ¥got journalistmuseum. Vad vi ser är ett av de första blograpportagen i Sverige. Det här är precis vad bloggar handlar om. Bloggar kan givetvis vara ”funderingar om livet” el…

  2. Jornalistmuseum.. :D Hörrö Lennart, brukar du dra på så in i vassen? Till och med Aftonbladet känns lite seriöst när jag läser din text. Punkten du möjligen har är att bilderna först fanns på min blog innan Metro och Expressen visade dem. Och alla bloggare med digitalkamera skulle kunna göra precis så. Plåta och blogga.. (Jo jag förstår att det är din point men..)

    Jo, och visst skulle ett gäng bloggare i Stockholm kunna ha en gemensam blog som säkert oxo skulle bli som en lokaltidning, men dundrar man på med Boforskanoner så kommer folk att bli skotträdda..