Mardrömmen Usama Bin Bodström


Att vakna mitt i natten av en mardröm är aldrig roligt. Igår skrev jag att Guillou sågade Bodström i Aftonbladet som ni kanske minns.

Han skrev bland annat:

”En antidemokratisk lagstiftning är ett mycket större hot mot demokratin än alla terrorister i världen. Thomas Bodström är i det avseendet farligare än Usama bin Ladin.”

Det är ju sådant man kan drömma mardrömmar om eftersom det dessvärre är alldeles korrekt. Sålunda vaknar jag med ett ryck och ser framför mig en varelse med inlindat huvud och en Kalasjnikov i näven.

Jag satte mig genast vid datorn och använde några gamla bilder för att ordna en fantombild.

Se upp för den här typen..


Fantombilden gjord av Jinge..


11 svar till “Mardrömmen Usama Bin Bodström”

 1. Utan att fatta det deltar både Jan, Anders och Jinge i alliansens uppförade av symfoni maktskifte och kas gråter sig till sömns och drömmer andra mardrömmar.

 2. Mja, nu tar du väl i. Att mitt förtroende för (s) ligger på många minus är ju klart, men vill du att jag för balansens skull ska posta ett antal bilder på borgarna så gör jag gärna det. Reinfeldt i Elvisfrisyr kanske? Leijonborg med hår plus nosprydnad hämtad från en gammal tysk ledare? :)

 3. Nej jinge Du ska inte ändra på nått för att KAS skriver, ibland(ofta) tycker vi olika och det är bara bra.

  KAS skriver bara personliga åsikter(företräder bara sig själv) och har som nästan alla människor fel i åtskilliga frågor.

  Kritisera mig gärna och ofta ibland byter jag tvärt åsikt när jag förstår att jag har fel.

  VH kAS

 4. Bodström är starkt bidragande faktor till att jag vägrar att rösta på Sossarna i nästa val. Han ser så snäll ut, men killen är rakt igenom ond.

 5. Bodström är slem och hal, men med Bin Ladin som justitieminister så skulle vi nog få dras med sharialagar och det är faktiskt ännu värre än otrevliga antiterrorlagar.

 6. Typiske AIK:arn kan nog både vara kaxigt god eller buffligt ond. Det är bäst jag inte säger något mera – religion är ju känsligt. Jag är ÖIK:are (lades tyvärr ner för länge sen) och ÖSK:are. Grrrrr…. 8~I 8~Intifada….