Magnus Betnér är ett råskinn


Den allra bästa ståuppkomikern vi har i landet är Magnus Betnér. Han är helt utan konkurrens, visst det finns några till som är bra, men ingen kan jämföras ens på samma dag.


Detta inslag hittade jag på SVT:s hemsida
, och det får mig att tänka på ett ”Debatt” som sändes i SVT nu i veckan. I en kommentar här nämndes en viss bloggare med X i efternamnet, kommentaren löd något i stil med ”- Han hade propellern i skjortan istället för i mössan där den brukar sitta”. Den kommentaren snuddar Betnérklass faktiskt.

Andra om: , , , , , , , it


[tags]Betnér, Debatt, Public service, Janne Josefsson, Bloggosfären, Bloggare, Underhållning, Politik[/tags]


6 svar till “Magnus Betnér är ett råskinn”

  1. Instämmer. Betnér skiljer sig från mängden ståuppare som blir allt tramsigare. Se bara på eländet Grillad där några av Sveriges sämsta ståuppare raljerar över varandras tillkortakommanden. Genom att läsa manus… En bra ståuppare är, enligt mig, en samhällsmedveten person som får folk att inse dumheter, som får folk att skratta åt makthavares klavertramp, som får folk att bli förbannade och engagerade. Ronny Eriksson och Betnér tillhör de som kan konsten.

  2. Han är ganska vass och syrlig i sina rappa kommentarer och vad gäller ”debatt” så verkar det ju vara som apberget på djurparken. Lägg ut det på en skitkanal!

  3. Måste erkänna att jag inte har pejl på någon så kallad ståuppkomiker, det finns tillräckligt många som är det och kallar sig något annat. Här fanns det dock lite syrligare karameller som frätte bort lite bakterier i den sociala tandrötan. Tackar för tipset!