Klockan 04.15


Detta inlägg är från Jinge. Användarnamnet Anders är fel (tekniskt misstag av Anders).

Att leva med katter är som många vet en lisa för själen. Samtidigt kan det vara extremt irriterande. Tidigt i morse fick lilla kattfröken för sig att jaga husses tår under täcket. Det går till så att hon ställer sig på bakbenen på golvet vid fotändan av sängen och fiskar under täcket med sina hullingförsedda tassar. Himla charmigt.. :-)

Efter att ha sagt till henne med ett par väl valda ord på kattiska slutade hon upp med dessa dumheter och satte i stället igång att jaga en liten boll med en lös bjällra inuti. Jag gav givetvis temporärt upp försöken att blunda, klockan var ju i alla fall 04.15 och hoppade upp och flyttade misse ut från sovrummet med den förb&¤#de leksaken.

Vad händer då? ALLA kattsambos vet precis vad som händer… Ett hjärtskärande jamande och krafsande på sovrumsdörren.. :-(

Fast hon är söt.. :-)


3 svar till “Klockan 04.15”

  1. Haha! Åh, vad jag känner igen det där. Allt från tåjakten klockan alldelesförtidigt på morgonen och det hjärtskärande jamandet när kissarna blir förvisade till annat rum, till den där slutliga kapitulationen. Dom är ju så söta.
    Det är ingen tvekan om vem som egentligen är herre på täppan.

  2. Jo alla kattsambos känner nog till det. Dessutom så VET hon att jag har tålamod, så det verkar som om hon tänker_ ”u ska jag minsann få upp husse.. :)