Juholt skrämmer som Fantomen!
Nu tycker jag återigen lite synd om alliansen, det är inte bara Reinfeldts ledsna hundögon, nu börjar de dessutom bli riktigt skraja. De är rädda för, om inte Fantomen så i alla fall den nya sosseledaren.

Igår hade jag sällskap med en äldre man på bussen här i Haninge. Han bar ovanligt nog en dödskallering, en sådan som Fanomen har i serietidningarna. Själv läste jag nog Fantomen några gånger när jag var i rätt ålder, och överraskades givetvis när jag såg en man i min egen ålder bära en dödskallering. Hade jag sympatiserat med något av de fem högerpartierna så hade jag kanske trott att han varit socialdemokrat och blivit rädd, nu funderade jag bara på att det inte verkade särskilt åldersadekvat.

Juholtssedelpress.se: ”Sedan Håkan Juholt tillträdde har han lovat pengar till höger och vänster, mest vänster om vi ska vara ärliga. Det hade möjligen inte varit så allvarligt om han också hade varit ärlig med hur detta ska finansieras. Det har han naturligtvis inte varit, hur kul är det att tala om för människor att de ska få höjd skatt med ungefär 135 miljarder kronor?”

Jag har tidigare berättat att jag ibland kan lägga upp ett riktigt varggrin, ett leende som får bildskärmen att hoppa baklänges. Så blev det nu också, jag kan nämligen inte annat än grina upp mig när jag ser hur desperata alliansen blir över att det valdes en socialdemokratisk partiordförande som åtminstone ibland verkar vara – sosse. För mig som alltid röstat på vänsterpartiet så kan ju (S) bli ett alternativ om Ohly genom sin utdragna avgångsprocess gör att en röst på (V) kan bli bortslängd, även om (MP) förstås också kan bli aktuellt.

Någon tidning skrev att det nästan verkar som om valet skulle gå av stapeln redan 2012, och det tror jag är en korrekt uppfattning. Jag tror inte att regeringen klarar att fortsätta att regera som det nu ser ut, det är snarare en tidsfråga innan Reinfeldt får utlysa om- eller nyval. Ett av hans största problem är givetvis att (S) nu har en partiledare som kan plocka upp handsken, och sedan kasta tillbaka den. Eller, hemska tanke, sätter på sig en dödskallering.

Samtidigt är det lite överraskande, jag har tyckt att Reinfeldt et consortes har verkat så självsäkra, skattesänkningar har varit ett svar på allt, så kommer det en rundlagd gubbe med mustasch och säger emot, och plötsligen måste alliansen starta speciella webbsidor bara för att försöka inbilla folk att den mustaschprydde kan vara en vandrande vålnad vars sigill är en ring med en dödskalle på höger hands ringfinger.

Man kan ju undra vad Svenskt Näringsliv och Timbro gör i nuläget, eller de som skriver ledarartiklar på landets alla borgerliga tidningar? De kanske alla har anmält sig till någon sorts kristerapi?

it Andra om: , , , , , ab1 ex1 svd1 dn12 ekot svt


15 svar till “Juholt skrämmer som Fantomen!”

 1. Du är nu abuseanmäld till ISP: Blekinge Lans Landsting, Organization: Infrastructure addresses at Sbg Kommun / Jinge

 2. Att vakna i mörkret och se Håkan Juholt – en fasa för borgare
  Den som ser Håkan Juholt utan mustasch dör en fasansfull död
  Det finns nätter då Håkan Juholt tar av sig mustaschen och går på stadens gator som en vanlig man
  Håkan Juholt har tio tigrars styrka.

 3. kan du hinta om vad ”Raoul PETE Joacim Parfalk” skrev som fick dej att abuseanmäla honom? verkar som om han även jobbar åt kommun/landsting enligt det du hittade om hans ISP:)(borgare i farten tro?)

  kan ingen starta en mot sida då? reinfeldsvalfard.se där man kan se hur mkt pengar som kommer försvinna under denna mandatperiod från välfärden för att finansiera skattesänkningar?

  tror dock reinfeldt vill klamra sig fast vid makten och att S vill att han gör det, S är inte starka nog ännu att utmana ordentligt och SD skulle nog få ökat väljar stöd…

  • kan du hinta om vad ”Raoul PETE Joacim Parfalk” skrev som fick dej att abuseanmäla honom?

   Bäst är att abuseanmäla honom… :-) Jag vidarebefordrade kommentaren, och ingen ISP låter bli att agera om det kommer in flera liknande anmälningar..

 4. Skall jag vara ärlig ser jag inte vad folk ser i Juholt. Jag tycker han är stöddig, arrogant och självgod. Dessutom tycker jag inte han har lämnat klara besked i någon politisk fråga alls av betydelse, utan det mesta har bara varit tumma floskler. Tycker det är synd att socialdemokraterna valde honom till partiledare, när de hade många andra kandidater som hade varit betydligt mera lämpliga.

  • Tycker det är synd att socialdemokraterna valde honom till partiledare, när de hade många andra kandidater som hade varit betydligt mera lämpliga.

   Ur borgarnas synvinkel menar du? Ptja, röstar man på det parti du röstat på så gillar man inte Juholt, det hajjar jag oxo…

   • Jag tror att just för den annledningen(att han är ”stöddig” biter nämligen på Reinfelt), är Juholt den Partiledare som sossarna har saknat länge.
    Och annledningen är att han har en förmåga som sätter Borgarna på plats,han ställer dom rätta frågorna tex till Reinfelt som då måste ”slingra”sig och sådant slingrande märker Svenska folket!

  • Ja men Christian!
   Självgodhetens Gud heter ju Fredrik Reinfelt,det trodde jag alla vet om!

  • ”stöddig, arrogant och självgod..
   ..tomma floskler”

   Det är ju Fredrik Reinfeldt du beskriver!

  • Jag tycker iallafall att kandidater som Veronica Palm eller Ylva Johansson hade varit betydligt bättre.

   Skillnaden mellan Fredrik Reinfelt och Håkan Juholt är att Reinfelt inte är sympatisk, men han ger ett sympatiskt intryck, medan Juholt är sympatisk, men han ger ett osympatiskt intryck.