Förstörelsen i Gaza visar sanningen


Israel har hävdat att man i anfallet mot Gaza var ute efter att oskadliggöra de terrorister som sköt raketer mot Israel. Dessa bilder visar sanningen.

Man var ute efter att förstöra så mycket som möjligt samtidigt som man straffade Gazas befolkning maximalt. Bilderna är tydliga, det ser exakt likadant ut som det gjorde i Libanon efter israels urskillningslösa bombande där. Och precis som i Libanon så kommer Condoleeza Rice på besök till Israel dagarna efter att det är avslutat. Precis som då kom ett uttalande från Vita Huset om att man ansåg att Israel skulle värna civilbefolkningen – efter det att Israel slutat med angreppet.

Israel straffade befolkningen i Gaza kollektivt, det är ett brott mot folkrätten och de svenska tidningarna har nu slutat skriva om Gaza. De svenska folkpartisterna är säkert nöjda idag.

Just nu 10.05 meddelas att Israel återupptagit flyganfallen.

AB12 DN12 SvD1 Dagen1 Dagbladet Politiken1 Bilder från igår

Andra om , , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]Israel, Folkmord, Carl Bildt, Gaza, Förintelse, Genèvekonventionen, Desinformation, EU, Folkrätten, Mellanöstern, Palestina, Palestinier, Politik, Sverige, Israellobbyn, Folkpartiet[/tags]


24 svar till “Förstörelsen i Gaza visar sanningen”

 1. Forum för Levande Historia kom just med ett nyhetsbrev som berättar ”På måndag lanserar vi vårt arbete med att uppmärksamma brott mot mänskligheten under kommunistiska regimer”

  Ingenting kommer de att nämna om de pågående brotten mot mänskligheten. För dessa begås av deras kompisar och då är de inga brott…

 2. Men många av sionisterna på Levande Historia För Vissas förfäder deltog ju handgripligt i ryska revolutionen – och även långt efteråt…
  Lenin var ju jude – och flera med honom. Hur tänker dom sig komma runt faktumet att många anser och ansåg att revolutionen var en judisk konspiration?
  Det ska bli mycket intressant att se hur ”de historiska vetenskapsmännen” på Levande Historia För Vissa tar sig runt just det…

  Men dom kanske halkar in på Stalin på en gång – och struntar i bakgrunden?

 3. Hej jinge!
  Känner du till begreppet posttraumatisk stress.
  Det är minnen som inte försvinner, hoss folk som varit med om krig, folkmord och mycket hemska saker. Tankarna cirkulerar runt runt i huvudet hela tiden.
  I mellanöstern sker det ständigt våld. Bilderna du visar på bloggen är liknande andra våldsituationer, exempelvis i irak. Eller för palestinier i sverige, vars pappa sprängdes i tusen bitar.
  Du har inte tänkt på att när dessa människor ,som invandrat till sverige, och tittar på dina bilder, kommer ihåg minnen de förträngt.
  För dessa personer kan dina hemska bilder på blodiga kroppar skapa en poststress reaktion.

  När man visade filmen ”Rädda menige Ryan” på bio. Var det krigsveteraner ifrån landstigningen i normandy. Som fick psykiska problem och attacker under filmen. För första delen visar i mycket tydlig detalj hur helvetet var på stranden vid själva landstigningen.
  Men denna helvetes stress kanske är belöningen för alla som befunnit sig i en mördarkonflikt på nära håll.

 4. Absolut! Jag vet att palestinier blir ledsna av att se dessa bilder. Det finns de som läser den här bloggen som själva har varit med om mycket otäcka saker, och även förlorat familjemedlemmar och vänner.

  Tipset och önskan att jag skulle visa dessa bilder kom ifrån en – palestinier som läser här.

  Verkligheten försvinner inte för att bilderna gör det, bilderna är viktiga för dem som inte kan förställa sig hur verkligheten ser ut.

  Gårdagens bilder på barnen lade jag in därför att sionister hävdade att målen var vuxna beväpnade terrorister.

  Det är oerhört viktigt att sprida dessa bilder, annars kommer folk direkt att glömma verkligheten.

 5. PTS, de där traumatiska bilderna lever sitt eget liv inom de människor som varit utsatta för våld.
  Jag tror inte att deras symtom förvärras av Jinges bilder.
  Snarare är det tystnaden som är farlig, att ingen talar om eller tycks veta något om den terror de varit utsatta för.

  Bilderna är fruktansvärda, det är sant – men att se vad man varit med om en gång till i en trygg tillvaro kan kanske snarare upplevas som en renande process och kanske bli ett slags avslut.

  Däremot kan det vara otroligt svårt för förövarna och de som stöder dessa att genom bilder VERKLIGEN uppleva vad man gjort – eller kanske stött. Man kan inte komma undan sin egen delaktighet.

 6. Ja Sara. Så är det. Jag har tänkt på hur folkreagerar, jag har till och med varnat två av de berörda. Sista meningen i PTS kommentar retar mig, men vederbörande förstår inte antagligen…

 7. Jinge fortsätt publicera bilder, folk i trygga västvärlden måste få se vad folk i mellanöstern får utstå. Kanske kan bilderna få de att reagera, palestinier och andra som varit med om det som visas på bilderna, blir nog mer glada att bilderna visas på en svensk sajt och att det finns hedersvärt folk som bryr sig om de även i lilla sverige!

 8. posttraumatiskstress!
  Eller ska jag kalla dig Bertil!!!! Jag är paletinier och jag blir inte ledsen pga bilderna, utan för det som händer människorna där nere. Vi palestinier har sett dessa bilder live och blir tacksamma ifall övriga världen får ser det vi har på hjärnhinnan. Så kom inte svamlande med din psykologiska bullshit.

 9. Hej PTSD är:
  Moe detta är psykologiskt bullshit:
  Och vetenskapligt beprövat trots allt.
  Man kan undra då vad som är bullshit
  —————————————
  Posttraumatiskt stressyndrom (PTSD)

  Posttraumatiskt stressyndrom (PTSD) kan uppstå efter upplevelser av krig, tortyr, våldtäkt, naturkatastrofer och svåra olycksfall; dvs trauma som ligger utanför den normala mänskliga erfarenhetsramen.

  Karakteristiskt är att den traumatiska situationen återupplevs i form av påträngande, detaljerade minnesbilder eller mardrömmar, samtidigt som övriga intressen avtar och den drabbade känner sig alltmer likgiltig inför vanliga mänskliga aktiviteter. Minnesbilderna väcker ångest och ibland skuldkänslor och leder ibland till ett fobiskt undvikande-beteende inför allt som kan påminna om traumat.
  ———————————————–
  Psyk Bertil

 10. Israels brott är fruktansvärda. De borde fråntas sitt land och återvända till de länder de kom ifrån. Endast så kan palestinierna få sin rätt.

 11. Detta gäller här:

  § Din kommentar måste följa netiketten.
  § Du får inte skriva så andra kan uppleva det som kränkande.
  § Länka till egen hemsida i rutan för URL, ingen annanstans.
  § Du måste fylla i en fungerande mailadress.
  § Provocerande kommentarer raderas 
  
  Din kommentar får inte innehålla:
  
  § Hets mot folkgrupp och liknande uttalanden.
  § Uppmaningar till brott.
  § Kränkande formuleringar, hot, obsceniteter eller stötande uttalanden.
  § Länkar till andra sidor än till erkända medieföretag.
  § Använd INTE kommentarsfunktionen som brevlåda till mig. 
  § Håll dig till ämnet för bloggposten.
  
  Det är ingen mänsklig rättighet att få kommentera här, inte heller 
  ingår det i någon slags yttrandefrihet. Följer din kommentar 
  ovanstående och dessutom vett och etikett så kommer den att 
  visas så snart den godkänts. 
  
  När det gäller kommentarer som postats enbart för att 
  provocera så raderar jag texten och publicerar bara IP-
  nummer, alias och mailadress.
  
  

 12. Jag tror att den där s.k stressforskaren är den där kufiska sionisten som under flera år brukar dyka upp lite här och var på olika israelkritiska sajter – och under olika förklädnander börja strö ut sina floskler från någon gymnasiebok i psykologi. Förmodligen är han undersköterska eller terapibiträde.
  Man känner lätt igen sina pappenheimare genom att de alltid försöker avleda diskussionen genom att försöka komma in på andra spår. I det här fallet var det landstigningen i Normandie som ”Bertil”, eller vad f-nskapet heter, snöade in på.

  Bilder på israelernas terror ska visas upp, förstoras och vara tillgängliga av överallt.
  Omvärlden måste veta vad den kriminella
  staten Israel har för sig!

  Som Moe skriver, offren har hela tiden dessa bildminnen inom sig och offren vill, verkligen vill att vi ska förstå
  och reagera på det onda och det patologiska som Israel/USA sprider runt världen.

  Vi svenska fick redan 1948 se prov på vad dessa svarta krafter kan ta sig för, då den sionistiska terroristligan Irgun kallblodigt mördade Folke Bernadotte – bara för att han ville se en mera rättvis delning av Palestina.

 13. Vi har varit med om så mycket att vi lärt oss att läsa mellan raderna! Bertil! Jag har läst din ”resonemang” undertecknad av flera olika pseudonymer och det har varit inbäddat med idiotiska och sionistiska tankar. Så kom ut från din råtthåla och stå för det du tycker!!!
  Det här är inte dina egna ord:

  Karakteristiskt är att den traumatiska bla bla bla och blaha …beteende inför allt som kan påminna om traumat.

  De har du kopierat från nån ordbok på nätet känner du igen den här sidan??

  http://www.depressionslinjen.com/default____117.aspx

  Men dina egna ord avslöjade dig! Min 3-åriga son kan formulera sig bättre!!!

 14. Det är alltid spännande. Här kommer en person som försöker hitta motiv över varför man inte får visa hur Israels bomber drabbar civila. För palestiniernas skull.

  På Rawias blogg tycker någon annan att hon inte får gå ut och berätta om hur Israel-vänner mordhotar henne. För hennes egen skull.

  Snart säger de att vi inte får berätta om alla de palestinier som dött. För de dödas skull.

 15. Dom här sionisttyperna är ganska lätta att genomskåda eftersom, de precis som sd:arna, ligger på en relativt låg bildningsnivå, så låg att deras finter och knep blir både simpla och förutsägbara.

  Jag hoppas att bilderna på israels/usa:s terror ordentligt stör nattsömnen hos dem som är ansvariga för den ofred deras sjuka huvuden skapat i Mellanöster, att bilderna på alla hjälplösa barn etsar sig fast ordentligt!

 16. Framförallt agerar de som kloner. Bodysnatchers from outer space. När man plötsligt har 10 personer med samma namn på sin blogg som alla använder exakt samma argumentation och upplägg vet man två saker:

  1) Det är antagligen bara 2-3 personer på riktigt
  2) De har alla hämtat argumentationen om vad de ska säga från samma källa

  Kloner som sagt.

 17. SMUTS!!! De är bara desperata när de inte får nån sympatier längre!!! De har blivit avslöjade och det rejält!! Och folk som är desperata begår lätt misstag som i slutändan avslöjar de! Och det gäller i högsta grad även sionist staten Israel som är uppbyggd av lögner!!! De famlar i mörker och landet (USA)som brukar tända ljuset för de har tappat både tändaren och tändstickorna ( De famlar de också).

 18. Nej, det är inte så inne längre att köra med förintelsen.
  Särskilt om man själv agerar med samma råa, grisaktiga brutalitet – och dessutom erkänner att de själva ämnar förinta ett annat folk.
  Många människor har dessutom, långt om länge, trots all propagande och massdistrubition av filmer och böcker i sionisternas älsklingsämne, som endast beskriver EN ENDA lidande etnisk grupp – och som fullkomligt struntar i att romer, socialister och mentalsjuka m.fl också drabbades lika hårt och mördades på samma otäcka sätt, eller svalt ihjäl eller dukade under för sjukdom i olika läger.
  Det är en arrogans utan like som är motorn i sionisternas agerande. De har byggt upp en regim på ett annats folk land med uppenbara lögner och blodspillan.

  Själv känner jag stort medlidande med alla dessa israeliska män och kvinnor som många gånger tvingas till att utföra bestialiska handlingar under sin militärtjänst, så grova att de drabbas av POSTTRAUMATISKT STRESSSYNDROM och aldrig mera blir riktigt friska i själen.

  Ett flertal har dessutom vägrat göra värnplikt.

  Dessa unga israeliska människors uppror inger hopp hos oss andra som vill värna om fred och rättvisa.

 19. Många människor har dessutom långt om länge tröttnat…
  ska det stå.

 20. Att israelerna kan bete sig så är fruktansvärt. Man får nästan en känsla av att hatet är rent djuriskt. Och allt sker med USAs stöd, man kan undra varför ett folk ska få mörda ett annat. Är det gud som lovat dem även det?

 21. Jinge, om det i kommentar 21 stått ”palestinierna” istället för ”israelerna” – hade du då godkänt kommentaren?

  Med tanke på dina (för övrigt utmärkta) kommentarsregler som ligger ovan, så känns det ju som att kommentar 21 är stötande och hets mot folkgrupp.

  Ponera att jag (mot all vett och sans) skrev att ”man får nästan en känsla av att palestinernas hat är rent djuriskt” – skulle den kommentaren godkännas?

  Med bästa hälsningar
  Rune

 22. Israelerna är -inte- någon folkgrupp Rune!

  Hade hon skrivit ”judarna” hade kommentaren refuserats, och av just den anledningen.

  Skulle du skriva så i en för övrigt vettig kritik av palestinierna skulle det passera.

  Nästa gång du tittar på mina utmärkta kommentarsregler, läs då särskilt vad jag skriver om Metakommentarer… :-I

 23. Den här artikeln hoppas jag att Bertil – eller kanske var det Benjamin- läser

  THE MEGA PRISON OF PALESTINE
  By Ilan Pappe, The Electronic Intifada, 5 March 2008

  In several articles published by The Electronic Intifada,
  I claimed that Israel is pursuing a genocidal policy
  against the Palestinians in the Gaza Strip. The argument
  was that since Israel does not know how to deal with the
  Gaza Strip, they opted for a knee-jerk reaction in the
  form of massive killings whenever the Palestinians in the
  Strip dared to protest their strangulation and
  imprisonment. The end result so far is the escalation of
  the indiscriminate killing of Palestinians —
  unfortunately validating the adjective ”genocidal” I and
  others attached to these policies. Ilan Pappe comments for
  EI.

  http://electronicintifada.net/v2/article9370.shtml