Dagens Bilder – Utsikt i HandenSå här såg det ut från mitt fönster i morse..


En halvtimme gammal bild

Lennart Frantzell knallar omkring i kortbyxor borta i Kalifornien och undrar var Marxismen tagit vägen har det sports mig.

Ja där lär han ju inte hitta den i alla fall.

Och här hemma i Svedala så får man numera gräva efter den i nysnön, men den finns där. Det finns t.o.m. ett politiskt parti som har marxism som ideologi och förklaringsmodell.

Möjligen skulle Lennart se lite klarare om han rullade runt i sådant här vitt som är på bilderna. Vi har ett övermått av det så vi kan nog exportera lite till CA.

Det råder inte den minsta tveksamhet över det faktum att jordens resurser behöver utjämnas på ett drastiskt sätt. Det går inte med någon marknads- eller nyliberal ordning. Sådant flyttar bara överflödet till de som redan har för mycket.

Så i sann marxistisk anda vill jag dela med mig av denna snö till Lennart! Hade han varit här tror jag till och med att jag hade mulat honom..


12 svar till “Dagens Bilder – Utsikt i Handen”

  1. Det var intressant läsning du hade på din blogg Jan-Inge. Det böhövs mer det i vår nyliberala värld. Det var härligt att se lite snö också, själv sitter jag på solig terass i Madrid utan minsta lilla snöflinga… Fick bild nyligen i mejl på vår svårt insnöade bil som är kvar i Uppsala.