Dagens Bild – Vinter i landet snart


Igår lade jag in en bild som jag kallade höstbild. Lennart Frantzell kontrade direkt med en höstbild från San Fransisco..

Därför lägger jag nu in denna, den är svårkontrad om man bor i SF,CA kan jag konstatera, och det är inte bara deras risiga kollektivtrafik jag tänker på då.. :) Samma motiv ungefär, inte samma årstid. Någon som kan tipsa om vad jag kallar bilden utan att högerklicka?


10 svar till “Dagens Bild – Vinter i landet snart”

 1. Snälla Jinge, San Franciscos kollektivtraffik BART är minst lika bra som SL. Jag letar febrilt efter vinterbilder. Eftersom vi har den olympiska skidorten Squaw Valley och andra liknande skidorter uppe i Sierra Nevada här så kan tävlingen komma att bli tuff :-)

  Men jättefin bild i alla fall!

 2. Jämfört med t.ex. Los Angeles kollektivtrafik som dubblar som skämt och härbärge för hemlösa så är nog den i SF inte så illa. Svensk standard skulle jag dock knappast säga att den har, de bussar jag åkte när jag var där var rätt risiga. Lennart får väl på passa på att fota när dimman ligger så tät att det lika gärna kunde varit snöstorm?

 3. Lennart är lite lokalpatriotisk och det må vara honom förlåtet. Men ngn bild på en pendel i snöstorm grejar han inte utan massivt photoshoppande.. :-) Sierra Nevada??

  Vad är det mot Högdalstoppen.. Blahablaha.. :-)

 4. De regler som gäller för kommentarer här på denna blogg är busenkla. Man får vara anonym, men den mailadress man fyller i ska vara en fungerande adress till den som kommenterar.

  Mailadressen syns enbart hos administratören, inga sökspindlar kommer åt den, lika lite som användare kan se den. Du får gärna länka till t.ex. en tidning, men det ska vara en relevant länk. Lägger du in flera länkar så är det mycket troligt att jag inte släpper fram kommentaren. Jag känner mig nämligen tvingad att kontrollera alla länkar så att de inte går till olagliga eller motbjudande sidor, så fresta inte mitt tålamod. Givetvis kan du länka till din egen hemsida/blogg på vanligt sätt i fältet för url.. Metadiskussioner ska ej förekomma, har man sådana funderingar ska mail till undertecknad användas. Personangrepp, rasistiska kommentarer och osakliga beskyllningar mot vem det vara må eller en nedsättande samtalston tolereras ej utan raderas direkt. Likaså tas regelmässigt alla länkar bort som går till nazistiska eller nazianstuckna sajter.

 5. Appropå dagens bild:
  Hmm tänk vad man kan göra med Photoshop…
  Från Sommar till vinter =D