Dagens Bild – Västtyska ambassaden


När det s.k. ambassaddramat gick av stapeln befann sig undertecknad vid Dramaten. Det innebar två saker. 1) Jag var först framme av fotograferna
2) Jag fick en tysk säkerhetsmans pistol intryckt i magen. Efter det lämnade jag ambassaden… En stund senare spärrades området av och media fick skruva på teleobjektiven. Den här bilden tog jag morgonen efter upplösningen och Saaben tillhör ambassaden.


8 svar till “Dagens Bild – Västtyska ambassaden”

 1. HEJ!
  Varifrån fick du tag i CD skylten?? Det är väl bara diplomater som har sådana skyltar.

  /chris

 2. Hej!
  Läste nog inte riktigt texten där, hade väl för bråttom som vanligt. Trodde bilen var din, men ser nu att den tillhörde ambassaden.

  /chris

 3. Såg att Annica skrev en kommentar oxo, men även den försvann i den binära världsrymden.. :-( F%¤n vad sur jag blir på den där dj%&¤#la Blacklist!! :-(

 4. :-) Visst. Man kan nog kolla vem som ägde bilen då det begav sig, men den stod så på baksidan av ambassaden. Det kanske var norrmän som lämnat den där efter en blöt fest? :-)
  Eller oxo ville de inte att BaaderMeinhof skulle få pajja fina Mercor och BMWs.. :-)

 5. Jag trodde ett tag att alla mina kommentarer bara försvann i det blå. Men nu ser jag att du haft problem. Jag bara påpekade den lustiga kombinationen med skylten :).

  Annica

 6. De försvann i det blå.. :-( Jag såg EN kommentar till skyltbilden, har du skrivit fler så finns de oxo i den binära världsrymden. Jag VET 4-5 personer vars kommentarer inte gick in, men det kan givetvis vara många fler. Det har varit ”lugnt” på kommentarsfronten några dagar och det kan ju vara orsaken. Men jag tror att jag kan lösa problemet lite senare idag. Jag har ett hum om hur jag ska bete mig.