Dagens Bild – Sista sommarfröjderna..


Sommaren är slut men det verkar som om folk inte vill tala om det. Det är kanske svårt att ta till sig att sommaren bara varade en vecka.

Men i gengäld kan vi ju trösta oss med att körsbären och äpplena blir utomordentliga i år. För att inte tala om kantarellerna. Om ett par dagar är det dags att på allvar ta itu med skogens gula guld.


4 svar till “Dagens Bild – Sista sommarfröjderna..”

  1. Jag tycker du är lite pessimistisk. För mig var sommaren – i bemärkelse soliga dagar – betydligt längre än en vecka. Just nu är det över 24 grader här på Mörkö vilket också känns rätt somrigt. Sedan väntar man ju snarast på de varma och soliga veckor som brukar komma lite längre fram.

  2. September i Svedala? Är du inte riktigt navlad? Här ska man vara juni/juli om man ska ha någon chans. September är en blåsmånad. Hör av dig i mail och berätta om resan blir av!
    En bira på en servering nära Fyrisån vore kul!

  3. Körsbären i vår trädgård gillade inte det myckna regnandet så de sprack innan de mognade, vilket är första gången jag upplevt det. Så nu får de bli mat åt fåglarna, bin och getingarna vete sjutton var de har gömt sig. De har gått under jorden kanske :)?

    Äpplen behöver sol och värme för att mogna. Våra äpplen, som de ser ut nu, lär mogna i december – fast då har de givetvis frusit.

    Annica