Dagens Bild – Quiz – Var?


Dagens bild togs minsann inte idag. Så ser det inte ut på platsen nu nämligen för det är fullt av nåt äckligt vitt överallt.

I verkligheten så tog jag bilden för snart 24 år sedan. Och eftersom Dalarö Skans troligen var lite för lätt så ska jag ta den här bondgården. Se där – en ledtråd..


10 svar till “Dagens Bild – Quiz – Var?”

  1. Läckö slott va?Äh, det kan ju vara fler slott som ser ut så där, Örbyhus slott ser väl nästan också ut sådär tror jag.

  2. Jag tror att det där är Ängsö slott utanför Västerås… känner igen Arkitekturen men å andra sidan ser många av de där slotten nästan likadana ut.

  3. Äh… :) trott eller ej men jag missade din kommentar och såg inte att du hade länkat till Ängsö, men det är väl inte en människa som tror mig så jag får väl hålla mig vaken till nästa tävling :=)

  4. såg du några spöken när du var där förresten? mitt föräldrarhem är inte alls långt därifrån och slottet är beryktat för att vara hemsökt.

  5. Absolut Mattias! Hela tiden var det ngt benrangel som flåsade mig i nacken.. :)

    Men knallar man runt där så är det lätt att inse att folk tror på spöken. F.ö. är några av bilderna jag länkar till spökgrejer. Runda stenen i kyrkan t.ex..