Dagens Bild – Granne med en byggarbetsplats


Egentligen borde jag dra igång min webbkamera så att alla kan få se hur gubbarna sliter med sitt bygge.

Det har sin tjusning att blicka ut över området och se hur det så sakteliga växer fram något som i slutändan kommer att bli bostäder åt ett antal människor. Men det är förstås inte bara lustbetonat. Ett bygge låter, och vem kunde tro att det skulle låta såå mycket?

För första gången i mitt liv kan jag också på nära håll se hur otroligt skickliga yrkesmän de är. Det förstod jag innan också, men nu ser jag hur dåligt jag själv skulle ha platsat i det gänget även om jag vore frisk.


Ett svar till “Dagens Bild – Granne med en byggarbetsplats”

  1. Det krävs ”lite”mer att man är frisk,för dom här killarna har börjat från grunden dvs de flesta har gått en 3-4 årig gäsel tid innan man kan kalla sig för en yrkes man.Jag har ju hört talas om ”fuskbyggen” dår nollorna har blivt annställda dvs icke yrkeskunnigt folk av osäriösa arbetsgivare.Skräckexenmplet var när en kille kom in på vår verkstad och vår chef skickade upp han på ett fasad job för byte av fasad-lister och fönsterbleck.Efter bara en halvtimme kom han tillbaka och bossen frågade var han hade måtten på dom nya listerna som han skulle tillverka,då kom det fram att han i själva verket var en Pizza-bakare..He