Dagens Bild – En dröm för många + Quiz


För ett tag sedan visade jag en del av en bild som Berglin på SvD gjort. Den föreställde en man som bodde i en jordkoja.

Tanken tilltalar mig och jag vet fler som fascineras att ”bo väldigt nära naturen”. En annan sak som attraherar mig från och till, oftast till, är att bo på en båt. Här i Stockholm är det tämligen vanligt. Vanligare än vad myndigheterna inser och tillåter. Jag vet t.o.m. om en gubbe som bor i en segelbåt här i Haninge. Båten står på landbacken nu under vintern, uppställd med stöttor. Mysighetsfaktorn kanske inte är så hög kan jag tycka, i gengäld så verkar väl dessa flytande bostäder bättre?

Men var ligger båtarna någonstans? Jag har alldeles glömt bort var jag tagit bilden. Någon som kan hjälpa mig? :-)


6 svar till “Dagens Bild – En dröm för många + Quiz”

  1. Lasse hade rätt. Jag gjorde saken lite svårare genom att ta bort Västerbron från bilden. Annars hade det blivit för lätt..

  2. ”Jag gjorde saken lite svårare genom att ta bort Västerbron från bilden.”

    Aha! Inte undra på… Tack vare det var jag som KAS inne på södersidan utan att få till det där heller. En mild protest lämnas härmed. :)

  3. Man kan inte göra det föör enkelt.. :) Men eftersom det är kul att leka med photoshop så kanske jag ska ta ngn annan känd miljö och plocka bort det kända objektet.. :) Varning!

    :-)

  4. Där ser man vad lättlurad man är men får man skylla på att minnesbilden var sedan 1979 och jag trodde att det var lite ändrat sen dess. Men att ta bort bron? Men antagligen var det lättare för Dig att göra det än för IDG att plocka bort länkarna vilket tog si så där 7 arbetstimmar.

    KAS