Dagens Bild – En beläst katt?


Nejdå, inte ens min lilla katt kan läsa. Men kunde hon skulle hon ha en hel del böcker att bläddra i.

Men en välfylld bokhylla är en utomordentligt intressant plats för en katt, men då måste den kunna kika ut lite här och där. Finns det inga gluggar i hyllan så tillverkar misse själv gluggar. Hon ser väldigt (!) förvånad ut när böcker ramlar ner på golvet.. :)

Andra bloggar om: , , ,


4 svar till “Dagens Bild – En beläst katt?”

  1. Haha :) Jag brukar roa mig med att snegla på folks bokhyllor när jag är hemma hos dem och jag har lagt märke till tre böcker som alla (inklusive min far) verkar ha hemma; Erich Segals Läkaren (eller någon av de andra i serien, eller flera stycken), PC Jersilds Barnens ö och Hjalmar Bergmans Clownen Jac.

    Så tack för tillfället att snegla lite på din också! :) Jag blev först lite besviken när jag bara kunde hitta två av dem men när jag insåg att man skymtar även den tredje längst ut till vänster kunde jag inte låta bli att kommentera detta hat trick. :)

  2. Jag TÄNKTE faktiskt på det när jag redigerade bilden. Det hade varit stiligare om alla svåra böcker syntes men nu var det bara bokklubbsböcker ungefär. Jag tänkte: – Nu tror folk att jag bara läser den sortens böcker. Någonstans här i bloggen finns det en bild på hela den hyllar som innehåller 700 böcker ungefär. Om du vill kan jag leta fram den i original högupplöst så kan du få leta ordentligt.. :-)

    Jo då! Litteraturpristagarna finns där oxo om de inte är poeter.. :-)