Dagens bild – Är du 40 har du sett den


Har du fyllt 40 så har du sett den här bilden förut.. Jovisst känner du igen den. Men för säkerhets skull ska jag väl inte berätta vad den föreställer. Få se nu om ngn kan berätta..? :-)


8 svar till “Dagens bild – Är du 40 har du sett den”

  1. Själv är jag inte så gammal, och jag har inte varit på platsen, men jag gissar på Norrmalmstorg. 70-tal + ödesmättat + bank…

  2. Snyggt!

    Jag har fått ett rätt svar i mail oxo, men du var först utan tvekan. Norrmalstorgsdramat kallas det.. Du var dessutom snabb som attan. Stiligt! :-)

  3. Bilen borde vara en Ford Mustang, det var en sådan de begärde. Men det är svårt att avgöra eftersom bilden är så mörk.

  4. Jag kom dit 20 minuter efter att det börjat och var bara hem och sov några timmar då och då. Satt mest på Théhusets tak och häckade. Lyckades få min dåvarande hustru att slinka igenom polisavspärrningarna och leverera korv med mos lite då och då. :-)

    Jo en Musse är det…

  5. Jo. Jag har ett antal bilder på Holmström då han kryper bakom en bil och då han kör en ”stand up” med Arne Thorén” som oxo var med..

  6. Kröp han bakom bilen för spänningseffektens skull och reste sig lugnt när nästa moment, intevjun med Thorén, skulle göras? Eller det kanske var två helt olika tillfällen – ah! min hjärna vara lite pantad… Annars är väl journalistjobbet även en hel del skådespeleri och cirkuskonster, eller?