Brittan hos Max Martin

Nu träffade Britney, eller ”Brittan” som många kallar henne, Martin Sandberg, den före detta ägaren av Cheironstudion som Britney spelat in sina första hitlåtar i. Martin, som också kallar sig Max Martin, har tjänat åtskilliga miljoner på musiken, och vissa av melodierna har han och kamraterna på Cheiron skrivit åt den skandalomsusade stjärnan.

Själv arbetade jag i samma hus där några av studions ägare förvarande sina Ferraris vilket innebar att jag varje dag såg dessa bilar när jag skulle åka in eller ut ur garaget. Och, det ska villigt erkännas, min avundsjuka gjorde sig ständigt påmind. Ferrari är nämligen världens vackraste bil.

AB: ”För tio år sen gjorde han henne till världsstjärna med ”Baby one more time”. I går kväll träffade Britney Spears producenten Max Martin i studion på Söder i Stockholm. I nästan 20 timmar höll hon sig inne på Grand Hôtel i Stockholm. Men strax efter 21-tiden försvann Britney Spears, 27, iväg i en svart Mercedesbuss. Vart hon tog vägen? Till studion för att arbeta med producenten Max Martin, 38. Det var i går natt som superstjärnan kom direkt från sin spelning på Parken i Köpenhamn och checkade in vid halv två-tiden på Grand Hôtel.”

Nu vet både Expressen och Aftonbladet att berätta att sångerskan ska stanna i Stockholm i tolv dagar och använda staden som bas inför resten av sin turné i Europa. Det tror jag på, Britney är förtjust i Stockholm efter att hon tillbringat månader här innan hon blev en megastjärna. Jag har tidigare berättat att hon gillar den italienska glassbar som ligger på Fridhemsplan, och det gör hon rätt i. De säljer egentillverkad glass och har någon vägarna förbi så rekommenderar jag särskilt deras citronsorbet. Nej, jag får inte betalt för reklamen…

Tyvärr så har Britney Spears dåliga rådgivare. Det är inte bra när industrin runt popartisten orsakar ilska hos tidningarna som de gjort nu med försöket att lägga beslag på upphovsrätten på bilder från konserterna i Stockholm. Fansen bryr sig inte, men de kommer nog tycka att det är tråkigt att de inte får se bilder från Globen i de största tidningarna. De fans som inte har råd med biljetterna till Globen kan givetvis häcka utanför glassbaren. Hon kommer garanterat dit, om hon inte redan varit där.

Om träffen med Martin Sandberg innebär att det blir ett nytt samarbete mellan dem så kommer Britneys comeback att få sig ett extra lyft.

i Andra om: , , , , , , , ab123 ex123 svd1 dn123 t

[tags]Britney Spears, Max Martn, Martin Sandberg, Cheiron, Pop, Kultur, Musik, Glass[/tags]

  1 comment for “Brittan hos Max Martin

  1. 13 juli, 2009 at 12:59

    Jag trodde pressen skulle bojkottta Britney Spears totalt men så blev det naturligtvis inte:

    ”Vad kan du om Britney Spears?” -SVD

    Finns det nåt att veta? Är det kunskap att veta nåt om Britney Spears? Det är ju bara skit ju!

    Hon kommer sluta sina dagar som Michael Jackson eller Anna Nicole Smith. För så fungerar systemet kring kändisskapet. Först så skrivs de upp, sedan skrivs de ner. Sen slutar det tragiskt…

Comments are closed.