Boktipset – Sverigedemokraterna från insidan


Tommy Funebo, medförfattare till boken, har tillhört den innersta kretsen i de nazianstuckna Sverigedemokraterna i ett antal år.

Tommy klagade öppet på att ett antal medlemmar i partistyrelsen var nazister. Det ledde till att SD skulle utesluta honom ur partiet.

Han gjorde dock inte som de hade önskat, hoppade av och höll käften, utan han tog med sig massor av material och gick upp på Expo. Bland annat bandinspelningar från interna krismöten, styrelseprotokoll och annat..

Sverigedemokraterna kämpar med näbbar och klor för att låtsas som om de är ett demokratiskt sinnat sällskap med demokratiska ambitioner. Inget kan vara mer felaktigt.

Boken ger en unik inblick i ett mycket hemligt politiskt parti. Inte ens människor som varit medlemmar ända från det att partiet bytte namn från BSS (Bevara

Sverige Svenskt) till ”Sverigedemo-kraterna” får ta del av protokoll från styrelsemöten i partiet. Mycket läsvärd!


3 svar till “Boktipset – Sverigedemokraterna från insidan”

  1. Du läste Stieg Larssons? Jag tänkte skriva om den oxo men valde denna först. Stiegs är en grundlig genomgång av nazzarnas förehavanden..

  2. Det riktigt otrevliga med nazzar, som gör det hopplöst att diskutera med dem, som somliga tycker att man ska göra, är ju att de har lögnen (och hot och terror) som huvudstrategi.
    Det är nämligen meningslöst att diskutera med människor som ljuger som hästar travar.