Blondinbella angripen av fotbollsfan


Jag klurade lite på om jag verkligen kan skriva så i rubriken, men efter en stunds tvekan så bestämde jag mig för det. Det var ett fotbollsfan som kastade en flaska mot henne om det inte rör sig om en Federley.

Vad som menas med en ”Federley” tänker jag skriva mer om, men inte idag, jag tror att de flesta förstår. Förvisso har Isabella stött på lite av baksidorna med sitt ”kändisskap” nu och det är förstås trist. Att hon får en del rätt osminkade kommentarer från folk lär hon få stå ut med, det är givetvis nackdelen med att vara känd för just ingenting. Hennes far uttrycker dock i Aftonbladets artikel att det eventuellt var en politisk meningsmotståndare som kastade flaskan, det är en slutsats som är lite ful. Alldeles oavsett vad vänsteranhängare tycker om hennes blogg så inte ger man sig på en 17-årig jänta, horribelt.

Blondinbella: ”Hela kvällen och natten har gått åt till att gråta. Jag har varit i chocktillstånd och fick ta sömntabletter inatt för att kunna lugna ner mig. I natt var den första gången som jag funderar på att ta bort bloggen. Jag kan inte leva ett normalt liv om jag inte kan befinna mig på platser utan att jag ska bli hotad och att folk vill kasta glasflaskor i mitt huvud. Jag känner mig fängslad i mig helt enkelt och jag trodde aldrig att mitt lilla kändiskap via bloggen skulle bli så stort. Just nu vet jag inte vad jag ska göra.”

Nu har jag inte kollat på Isabellas blogg på ett bra tag, men det är väl den vanliga soppan kokad på betald textreklam och en massa

bilder från sponsorer, nu med tillägget att hon funderar på att lägga ner bloggen. Möjligen är det ingen förlust om hon gör det, vare sig för hennes besökare eller för henne själv. Hon har redan blivit något slags kvartskändis så hon kan nog fortsätta att sitta i diverse morgonsoffor eller debattprogram.

Jag tror dock att hon kommer att få lida av att ha gjort sig känd som något slags riks-bimbo. Det är synd eftersom de flesta tycks blunda för att jäntan bara är 17 år. Vill vi gamlingar bli påminda om vad vi gjorde och tyckte som 17-åringar? Alla har inte varit fältbiologer eller medlemmar i något lämpligt politiskt ungdomsförbund… AB Läs Rawia om Bush it

Andra om: , , , , , , , , ,

[tags]Blondinbella, Isabella Lövengrip, Mediekritik, Bloggosfären, Reklam, Dold reklam, Kommersiell, Marknaden, Tonår, Politik[/tags]


10 svar till “Blondinbella angripen av fotbollsfan”

 1. Expressen skriver att Isabella har ställt in intervjuer idag och sökt upp en psykolog. Bra, då kanske hon kn få hjälp i alla fall.

 2. bry dig inte den nollan han ebara avundsjuk för att du eså snygg + att du tjänar pengar jag beundrar dig för din företag samhet tänk om jag med hade det stå på dig bara o skit i idioterna som skriver dunmma saker.

 3. Jag har själv fått uppleva sånt här. Men då besökte jag matchen Hapoel Tel Aviv mot AIK i UEFA-cupen. Och jag var med Hapoel-fansen.

  Generellt så gäller det här för mig. Det var ett brott som ska bestraffas, men däremot förstår jag inte varför HON får uppmärksamheten…

  Vad är det som är så intressant med att HON får en flaska mot sig på ett idrottsevenemang och klappar ihop, det händer fler än hon.

  Det är sanslöst…

 4. Man kan nog lugnt anta att det hela är påhittat, det är väl bara något bevakningsföretag som betalat henne för att de skall kunna göra reklam för sitt personskydd.

 5. Jag tycker inte ett dugg synd om henne. Om hon vill mötas med respekt så ska han nog tänka på vad hos skriver i sin blogg. Det är klart att folk lackar när nån liten snorunge sitter och ser ner och smutskastar olika folkgrupper. Den som tycker mest synd om henne är nog hon själv. Hon överdriver förmodligen en aning så att hon nu får ännu mer pr? Ja herregud bella, vad ska man säga om dig? jag bara ler åt dig.

 6. #6 Daniel – Du har alltså tagit dig mödan att läsa hennes blog? Vilka olika folkgrupper har hon smutskastat?

 7. @Marcus R:

  Efter att Lasse Strömberg skrev om den dolda textreklamen så läste jag åtskilligt av BB under en dag. Jag såg inga invandrarfientliga inlägg från hennes sida. Bara åldersadekvat trams från en liten tjej med högersympatier.

 8. #8 Jinge – Så Daniel hittar bara på alltså. Nåja, oavsett vilket så tycker jag inte att någon ska ha stryk för sina politiska åsikter – inte ens Sverigedemokrater. De må förtjäna stryk, men man ska inte ge dem stryk.
  Det är viktigt för demokratin att folk får tycka vad de vill, även om de tycker fel.

  Förövrigt är det inte Blondibellas fel att hon är populär utan det är alla som ger henne den oförtjänta uppmärksamheten – ja det gäller dig också Jinge. ;)

 9. @Marcus R: Förövrigt är det inte Blondibellas fel att hon är populär utan det är alla som ger henne den oförtjänta uppmärksamheten – ja det gäller dig också Jinge. ;)

  Jodå, så kan man givetvis resonera. Kruxet Marcus, det är tillämpbart på allt. Till och med oförtjänt uppmärksamhet kan i sig vara värd att uppmärksammas. De kommersiella krafterna bakom BB är intressanta, men oxo själva företeelsen.

  Två goda saker med flaskkastningen och glåporden i Kungsan? 1) Snubben som kastade flaskan bommade. 2) Isabella upptäckte kanske att folk inte alltid uppskattar hennes ytlighet.

  Samtidigt så kan jag inte ruska av mig tanken på att allt inte är vad det synes vara. Det kan vara en ”Federley”…