Vita Huset Ockuperat?

Aftonbladet berättar idag att Vita Huset skulle vara hackat. De skyldiga hackarrackarna skall enligt tidningen uppgifter vara kineser som varit ute efter hemligheter.


Det är givetvis fullt möjligt.
Hackarna i den svenska gruppen som kallar sig Vuxna Förbannade Hackare, eller hur nu namnet var, borde givetvis anställas av den svenska staten och sättas i arbete med mål som är vitala för Sverige som nation.

När Aftonbladet i sin rubrik säger att Vita Huset är hackat så blir jag ändå lite tveksam. Det är knappast en nyhet värd att berätta, Vita Huset ockuperades år 2000 av en man som inte vann det amerikanska presidentvalet. Det är en sådan sak som jag aldrig glömmer, och som nu amerikanerna själva fått ta konsekvenserna av. Fråga en amerikan, vilket är värst, denna ockupation eller hackattacken, och 90 procent av dem svarar givetvis ockupationen.

Tänk vad härligt det skulle vara om en ondsint bloggare satt sig och slå i tidningsläggen (eller på nätet) för att ta fram vad de borgerliga tidningarna skrev om George W Bush fram till 2004-5. Tänk så många feta grodor denna person skulle få på gaffeln. Ta bara våra stora svenska morgon-
tidningar, nu är det väl bara Per Ahlmark som alla minns för hans floskler, det är synd eftersom det finns många ledarartiklar som nu retrospektivt visar hurdan kvalificerad gallimatias som produceras där.

AB DN SvD1 it

Andra om: , , , , , , , ,

[tags]Vita Huset, George W Busk, Hackers, Internet, Vuxna förbannade hackare, Ockupation, Mediekritik, Morgontidningar, Politik[/tags]
[print_link]

  2 comments for “Vita Huset Ockuperat?

 1. Pingback: Magnus
 2. Sonny
  10 november, 2008 at 08:58

  Publicerad: 2004-04-05
  Aftonbladet

  Det våras för Ahlmark
  Åsa Linderborg om en nygammal idol och en liberalism som håller på att rämna
  http://www.aftonbladet.se/kultur/huvudartikel/article203370.ab

  Ganska intressant så här i backspegeln.

Comments are closed.