Dagens bild – En lurvigI morse hade jag kontakt via mejl med en gammal bekant, hon tyckte att jag visade för få bilder på bloggen, om hon med det menade att jag visar för många kort så blir jag elak.. :-) Men visst, jag visar inte bilder särskilt ofta eftersom jag tycker att det verkar som om folk är tämligen ointresserade. Jag visar ju fler på Bilderblogg.se men den uppdaterar jag så sällan.

Men jag tänkte att jag ska visa en Dagens Bild i alla fall, jag letade efter en speciell bild från Dalarö på ett gulligt litet torp, men hittade den inte. Det kan bli så när man har tusentals bilder på pesen utan att ha taggat bilderna på rätt sätt. Bilden här föreställer min lilla solitära sambo, Felin, och hon är precis som andra katter – solitär. Det betyder inte att hon inte vill ha kontakt, hon tror nämligen att jag är hennes mamma. Hon vet nämligen inte att mammor sällan har skägg.

Mamma därför att jag matar henne, kelar och leker med henne och kammar (tvättar) kattdamen. Denna pose använder hon rätt ofta när hon tycker att ”mamma” sitter vid datorn alldeles för länge. Då vill hon att jag ska ta fram en spötopp till ett haspelspö med ett långt snöre fastknutet, sedan ägnar hon minst tio minuter till att mörda snöret, sedan tröttnar hon. Eller så tar jag fram en laserpekare, hon blir alldeles vild men tröttnar snabbare.

Om jag inte leker med henne så händer det ofta att hon får Kattefnatt. Då susar hon omkring i lägenheten en kvart, vilt jamande. Hon jagar antagligen imaginära råttor, hade jag inte varit djurvän så hade jag fångat en råtta till henne, men jag klarar inte det. Jag skulle rädda rådisen när hon tänkte döda den…

Bilderblogg uppdaterad…

it Andra om: , , , , , , , , ,


5 svar till “Dagens bild – En lurvig”

  1. Va fin hon har blivit,nu när hon blivit stor.
    Jag kommer ihåg när du skaffade henne,för det var i samma veva som jag tog hem våran Vincent.
    Jag tror dom båda är lika gamla,8år:)

  2. Hon är så sööööt! (Vi är intresserade av – särskilt – kattbilder.)