Hemsidan

Jag tycker att den nya designen på Jinge.se börjar kännas rätt färdig i nuläget. Det ska till ett par headerbilder så att besökarna får en ny bild i toppen av bloggen lite då och då, men i övrigt börjar den kännas ok.

Den nya funktionen med trådade kommentarer känns dock inte helt klockren. Det borde vara en trädstruktur som tydligare visar vilka kommentarer som än nya och var de finns, men det är ett svårlöst problem om inte besökare är inloggade, och det tror jag är ett alltför omständigt förfarande.

Det går givetvis att komma med förslag till förbättringar fortfarande, en sak som kan förändras är t.ex. skrivytan. Den går att göra lite större, men vi får se om och när.

Bilderblogg.se har fått sina texter raderade i samband med nyordningen här. Jag använde den som ren testblogg nämligen. Framöver kommer jag att lägga tillbaka bilder som var publicerade där, men jag gör bara en sak i taget…

intressant.e Andra om: , , , ,

  6 comments for “Hemsidan

 1. Marcus R
  14 september, 2009 at 13:09

  Måste säga att Felin är för jäkla söt.

 2. 14 september, 2009 at 15:35

  Tycker att designen ser bra ut!

  Susanne

 3. mr Biz
  14 september, 2009 at 16:42

  Går det att testa med lite större indrag på besvarade kommentarer?
  Kanske blir det tydligare att se vem man kommenterar i så fall.

  • 14 september, 2009 at 16:53

   Vet inte, ska nog söka efter en plugin som gör det där istället..

 4. 14 september, 2009 at 20:55

  Nej, inte i nuläget. Flytta hela bloggen åt höger i stället. Läsfönstret är bara (?) 740 px brett.

  • MX
   15 september, 2009 at 22:36

   Det finns sådanna små roliga ”kryss” uppe till vänster lite här o var som kan användas till att förminska element man inte vill se eller får plats med, något sånt kanske? … Eller vänta nu, kolla framsidan på BBC.co.uk där du personligen kan stuva om precis allt efter ditt eget röriga huvud :-D

Comments are closed.