Dagens bild – Älgar


Själv känner jag en stor respekt inför naturen och de djur som lever i den. Det finns väl få djur som är lika majestätiska som just älgen, och den som går ut på ängen och muckar med dessa bägge skönheter är väldigt korkad. Somliga låtsas vara rädda för vargen, men dessa bägge är de djur som orsakar flest dödsfall i landet varje år.

Jag tycker att det vore tråkigt om vargen lyckades decimera arten, själv tycker jag att det är ett bättre förslag att decimera jägarkåren, i alla fall den sort som jagar enbart för nöjes skull. Men ok, när de har decimerat stammen av vildsvin till 1/10-del av dagens, då kan jägarkåren få utökas till 1/10 av vad den är idag.

Snart skriver väl någon att folk i Värmland och Dalarna inte vågar låta sina barn gå till skolbussen, men faran på bilden säger de inget om. Och visst är det korrekt att kalla dessa för skönheter? (Högerklickbar..)

it Andra om: , , , , , , , , , , , dn1234 gp12 ekot svd1234 ab12345


4 svar till “Dagens bild – Älgar”

  1. Skulle tro att människan är #1 på listan över sveriges farligaste djur. Och det elakaste också! (passning till postning av igår)