Lotteri om Pierre Schoris nya bok


I en diskussion med Sara G igår om böcker kom jag på att jag kanske skulle fråga de förlag vars böcker jag skriver om ifall inte de kunde tänka sig skänka en bok till bloggens besökare lite då och då.

Skälet var att Sara var lite avundsjuk för att jag får böcker till skänks om jag är intresserad av att skriva om dem. Jag har redan fått besked från tre förlag om att de visst kan tänka sig att göra just det. Jag förvånas inte eftersom förlagen lever på att sälja böcker, och ju mer omskriven en bok blir, desto fler exemplar säljer den antagligen.

Böcker är dessutom högt prioriterade för mig så jag har inga som helst problem med att göra reklam för böcker jag gillar. Den mest aktuella boken just nu är Pierre Schoris – Draksåddens År. Jag håller på att läsa den, men kommer inte berätta vad jag tycker förrän tisdagen 18 mars, första recensionsdag. Den kommer troligen släppas i bokhandlarna den dagen så först då kan ni läsa här vad jag anser om den…

Det är väl inte en alltför oäven gissning att ana att jag tycker att det är en lämplig bok att börja med av någon anledning, det erkännes..

Så därför får de som är intresserade vara med i ett lotteri där just den boken är priset, maila bok[krumelur]jinge[prick]se så kommer jag ta hjälp av någon med lottdragningen. Jag meddelar vinnaren den 18:e via e-post.

Det är viktigt att du kollar mailboxen efter 18 mars eftersom jag mailar vinnaren då. Får du inget mail så kan du läsa här vem som vunnit, om nu vederbörande ställer upp annat än med ett alias…

Leopard Förlag om boken

Andra om , , , , , , , , , , , ,

[tags]Bok, Böcker, Boktips, Pierre Schori, Draksåddens År, Lotteri, Leopard Förlag, ISBN 978-91-7343-174-3, Politik, FN, Kriget mot Terrorismen, USA, Bush [/tags]


7 svar till “Lotteri om Pierre Schoris nya bok”

 1. Alla känner vi till det gamla barnprogrammet Boktipset från SVT med programledaren Stefan Mählqvist. Tänk om musiken hade varit annorlunda? T.Rex 20th Century Boy. http://

 2. Har du inte lärt dig något av modebloggarna? Du lottar ut en sak, de som är med och tävlar måste länka till tävlingen på sin blogg och sedan meddela detta, t.ex. via en kommentar.

  Massa nya läsare och härlig exponering på alla bloggportaler som rankar efter länkar.

  Jag skriver om din utlottning ändå:-)

 3. Ilona: ”Har du inte lärt dig något av modebloggarna? Du lottar ut en sak, de som är med och tävlar måste länka till tävlingen på sin blogg och sedan meddela detta, t.ex. via en kommentar.

  Massa nya läsare och härlig exponering på alla bloggportaler som rankar efter länkar.”

  Nja, jag vänder mig inte till bloggare och jag kräver absolut inga länkar. Det var precis som jag skrev, Sara blev lite sotis och då tänkte jag att förlagen lika gärna kan få skänka bort en och annan bok.

  Dessutom sticker jag inte under stol med att jag får nya böcker gratis, och jag får INTE betalt för att skriva om dem.

  Lite skillnad är det faktiskt, och inte så lite heller… :-) Var har du fått ifrån att andra måste länka till min blogg? Det är inte sant Ilona!

  Dessutom pingas det inte till andra än intressant/nyligen! Inte heller den delen av resonemanget är korrekt. Det blir ingen annan exponering än den via knuff/nyligen.

  Detta lilla lotteri är i FÖRSTA hand till för den här bloggens besökare! Vad surrar du om Ilona ??

  Hmm… Menar du det som förslag…? Nä, isf får dessa hållas helt själva med detta.

 4. Menade förstås ett förslag eftersom det verkar som om alla (andra) bloggare som lottar ut saker gör det för att få länkar.

  Egentligen menade jag det inte ens som förslag utan som ironiserande över modebloggarna, där ingenting tycks vara gratis.

  Ursäkta att jag var otydlig. Ironi är inte lätt, jag förstår varför ironin är död.

 5. Nja, om inte död så långsam. Jag undrade VERKLIGEN vad du menade, först efter en kvart började jag ana att du var ironisk. Mja, ironin är inte död men den är svår att greppa i detta medium. Man bör nästan sätta ironiparenteser runt sådant om man vill undvika missförstånd. (. .) så…

  Nää, den modebloggaridén suger fett. Egentligen klurade jag på att ge bort mina recensionsexemplar, men eftersom jag antecknar i dem så kan det inte vara så kul.

  Men alla som anmäler sig får vara med i dragningen, ÄVEN om de har egna bloggar :-)

  Vi får väl se om det blir några intresserade, det har iaf redan ramlat in ett antal förhoppningsfulla. Egentligen skulle man kräva att de skulle redogöra för partifärgen i anmälan oxo… (. .) <---- :-)

 6. Haha. Jag har skickat in mitt intresse för boken och jag är väl ganska tydlig med min partifärg ;-)

  Och för den som tror att man inte läser böcker av andra än sina egna partikamrater tror fel. Det är viktigt med olika perspektiv…

 7. Ironin är inte död – bara väldigt svår att få fram skriftligt på internet. Det är därför det finns smileys. Å andra sidan om man använder sådana så tappar det lite av sin poäng.