Synpunkter på det nya utseendet?
Nu har jag använt det nya temat i cirka en vecka, idag har jag bytt bakgrund till en ljusare och några små detaljer behöver fortfarande fixas, som t.ex. att antalet kommentarer ska synas redan på sidan ett.

Visserligen använder jag en funktion som syns i den närmaste högerspalten, men trots det så har jag fått påpekanden om att man gärna vill att det ska synas på förstasidan också. Jag jobbar på det, det ska nog gå att ordna. En annan sak som börjar kännas aktuell är att fråga – vad gillar ni det nya gränssnittet (temat/utseendet)? Är det lätt att hitta trots att det inte visar hela texterna?

Jag inbillar mig att det är praktiskt att få de senaste artiklarnas ingresser och i förekommande fall bilder, det blir lättare att strunta i sådant man inte intresserar sig för. Det som närmast är på gång är att tränga ihop de bägge ytterspalterna och göra dem smalare, på det sättet kanske jag kan öka bildstorleken en aning, och det prioriterar jag givetvis.

Men hör av dig med kommentarer, tänk bara på att använda samma namn som du brukar använda. Det går också bra att använda kontaktformuläret som du når om du klickar här !!

it Andra om: , , , , , , , ,


5 svar till “Synpunkter på det nya utseendet?”

  1. Jag saknar länkarna längst upp på bloggposter när man är inne och läser kommentarerna. Det är praktiskt att snabbt kunna byta till nästa (eller föregående post)

    Sedan tar det ett tag att vänja sig med att ha flera bloggposter vid sidan av varandra men det lär jag vänja mig med snart.

    • På förstasidan fungerar rubriken och bilden som länk, när du är inne och läser kan du klicka på Headerbilden som fungerar som ”Home”. Eller missförstod jag på ngt sätt?

  2. Skippa den där gråvitrutiga bakgrunden och lägg nåt enfärgat, förslagsvis aningen mörkare grå än bakgrunden i kolumnen med länkar och annat, det bör bli sobrare.

  3. Föredrar enfärgad bakgrund. Rutorna distraherar. För att slippa skrolla i sidled måste jag zooma in och då syns en bit av bakgrunden