Vill du se många Sverigedemokrater?


Vill du se många sverigedemokrater ska du bege dig till Salem den 10:e december. Då samlas nämligen de flesta av aktivisterna i Stockholm till den årliga hatmarschen mot invandrare.

Bilden ovan är från Expos bok om SD som jag skrivit om tidigare.

Som en liten lustifikation kan jag nämna att jag, bortsett från diverse hot, kontaktats av två olika medlemmar i SSU som velat berätta för mig att Sverigedemokraterna
i n t e
är nazianstuckna som jag hävdat flera gånger.

Det blir lite extra lustigt eftersom många av SD:s medlemmar tidigare röstat på (s) enligt undersökningar av partisympatier.

Av de nuvarande partierna i riksdagen så domineras rekryteringsbasen till SD av Socialdemokrater och Moderater.

Jag överlämnar givetvis åt läsarna att dra egna slutsatser av detta. Men jag kan inte

låta bli att roa mig själv med att publicera SD:s partisymbol tillsammans med den nynazistiska förlagan som de kopierat.

Uppdatering 16.00: Eftersom nu SSU framfört åsikten här på min blogg att Sverigedemokraterna inte är Nazianstuckna, och dessutom bloggat om saken på S-bloggen, så kontaktade jag Expo och pratade med Rickard Slätt. (Som har varit redaktör för böckerna) Han hävdade, föga överraskande, att SD är nazianstuckna men att det inte syns lika mycket som för ett par år sedan..


9 svar till “Vill du se många Sverigedemokrater?”

 1. De regler som gäller för kommentarer här på denna blogg är busenkla. Man får vara anonym, men den mailadress man fyller i ska vara en fungerande adress till den som kommenterar.

  Mailadressen syns enbart hos administratören, inga sökspindlar kommer åt den, lika lite som användare kan se den. Du får gärna länka till t.ex. en tidning, men det ska vara en relevant länk. Lägger du in flera länkar så är det mycket troligt att jag inte släpper fram kommentaren. Jag känner mig nämligen tvingad att kontrollera alla länkar så att de inte går till olagliga eller motbjudande sidor, så fresta inte mitt tålamod. Givetvis kan du länka till din egen hemsida/blogg på vanligt sätt i fältet för url.. Metadiskussioner ska ej förekomma, har man sådana funderingar ska mail till undertecknad användas. Personangrepp, rasistiska kommentarer och osakliga beskyllningar mot vem det vara må eller en nedsättande samtalston tolereras ej utan raderas direkt. Likaså tas regelmässigt alla länkar bort som går till nazistiska eller nazianstuckna sajter.

  // Jinge

 2. Jag känner ett flertal som går i demonstrationen varje år. Dessutom är det väl fler av huvudtalarna som har sina rötter i gänget..

  Gulligt att SSU försvarar SD för övrigt..

  Eller anmärkningsvärt..

  Jag kan namnge flera medlemmar som gick förra året och jag vet att de ska gå i år oxo. Att jag inte kan namnge fler beror på att jag inte känner dem personligen.

  Som jag skriver: ”Vill du se många etc..” Det stämmer till 100% även om inte SD står som medarrangör..

 3. Tja Jinge,

  Rekryteringsbasen när det gäller väljare är socialdemokrater men däremot kommer medlemmarna ofta från höger enligt partiets egen bild. Få moderater röstar helt enkelt på dem men de som gjort bort sig i högersammanhang tenderar att bli SD:are. Allt enligt Expos analyser på området.

 4. Man undersökte valkandidaterna och de hade tidigare varit medlemmar i:

  M 10 st
  S 9
  C 7
  Mp 4
  Kd 3
  V 2

  Av de nuvarande partierna. Sidan 91 i boken.

 5. Hoppsan Jinge. Du ”glömde” visst att berätta att killen på bilden inte längre är medlem i SD och att han aldrig var öppen med sina extrema åsikter i partisammanhang.

  Samma goda journalistik som alltid med andra ord.

 6. Har inte glömt alls. han ställde upp i kommunalvalet år 2002 vilket är det som står i boken som är från 2004. Jag tom citerade bildtexten.

  Men du borde ju veta för det är väl dina kompisar, eller hur?

 7. Dom där snurrigga Nassepolarna, dom e ju förmycke. Såg på Tv om en sån där tjomme, som var inröstad nånstans i Skåne, HaHa,
  Han hade visst kämpat för nån hatthylla eller ledstång på bussen, hans nassepolare kan väl inte bli särskilt stolta över den bedriften Haha. Jag tror dom där lirarna e bässt på att knäppa upp öl, och hota folk på gatan. Som tur är så är de ju ej så demokratiskt lagda. Ej heller särskilt med i matchen.

  Lozers, ni märkte väl hur länge det tusenåriga riketvarade
  ELLER HUR :-) GP

 8. GötePöte: Sveriges ålder börjar närma sig tusen… :)

  Att SSU försvar SD är väl inte så konstigt, SD är ju bara sossar med det lilla tilläget i programmet att utlänningar ska uuuuuuuuuuut.